Wat een week: Kan ik weer DIY’s maken?

Het begint langzaam wat beter te gaan met mijn hand. Maar kan ik weer DIY’s maken? Dit probeerde ik afgelopen week uit. Verder begon ik ook met een reinigingskuur en sneeuwde het gewoon begin maart.

Maandagochtend werd ik weer gebeld of ik mijn Vitamine B12 injectie later kon komen halen. Door de griep die heerst waren ze met te weinig om de spuit eerder te zetten. Daarna las ik maandag verschillende tijdschriften. Verder ik trainde mijn hand meerdere keren met een stressbal. ’s Avonds keek ik tv. En net voordat ik naar bed ging pakte ik nog Acitri poeder. Dit is een reinigingskuur waar ik de komende tijd 2 keer per week van ga pakken.

Op dinsdag deed ik het vervolgens rustig aan, omdat mijn lichaam een eerdere keer behoorlijk fel reageerde. Dus speelde ik wat candy crush op de tablet en ging ik nog weer even aan de slag met het uitproberen van een DIY. Tussendoor trainde ik natuurlijk geregeld mijn hand met een stressbal. En       ’s avonds toen ik op de laptop een film aan het kijken was kon ik ondertussen mooi even zittend fietsen.

De huisartsassistente belde woensdagochtend om te vragen of ik donderdag mijn B12 injectie ook later kon komen halen. Vervolgens kwam mijn eerste pakketje van de Wish bestelling al binnen. Daarna deed ik op internet wat ideeën op voor DIY’s die ik wil gaan maken. Maar het leek mij wel zo slim om eerst even te kijken of ik weer DIY’s kan maken voordat ik begin met DIY’s filmen. Dus begon ik met het maken van 2 magic kaarten voor de meisjes die hier wel eens komen knutselen. En ’s avonds keek ik nog een film. Ondertussen trainde ik mijn hand weer en kon ik even zittend fietsen.

Donderdag kwam het tweede pakketje van de 10 Wish bestellingen binnen. Vervolgens ging ik dus op een later tijdstip mijn Vitamine B12 injectie halen.  ’s Middag las ik verschillende tijdschriften. ’s Avonds maakte ik foto van de maan die er mooie uitzag en ik keek een programma terug.

Vrijdagochtend was ik op de tablet een spelletje aan het doen. ’s Middags begon ik aan dit weekoverzicht en zocht ik afbeeldingen van Elsa van Frozen voor een van de Magic kaarten. Toen kwam ik ook een leuke Olaf tegen. En kreeg ik meteen het idee om hier ook een Magic kaart mee te maken voor een feestje waar mijn zus zaterdag heen zou gaan. Verder keek ik ’s avonds tv.

Gisteren maakte ik eerst wat foto’s van de sneeuw. Zo kwamen er met dit koude weer de vogeltjes kijken of er vogelvetbolletjes hangen. Mijn zus deed dit onder het wandelen met onze hond ook nog even voor mijn.

Zelf ging ik met de Olaf afbeelding de ik de middag daarvoor tegen kwam nog een magic kaart maken. (Van deze magic kaart wil ik ook graag nog eens een video maken.) Nu maakte ik de kaart voor een feestje waar mijn zus ’s avonds heen ging. Ook pakte ik het cadeautje nog even voor haar in.

Verder ging ik nog even aan de slag voor dit weekoverzicht. En keek ik een film. Daarna moest ik nog eten voordat ik naar bed kon, omdat ik weer eens misselijk werd doordat ik last had van mijn lichaam.

Vandaag maakte ik eerst dit weekoverzicht af. Vanmiddag ga ik denk ik weer even met de magic kaarten verder, voor de meisjes die hier weleens komen knutselen. Wat ik vanavond ga doen weet ik nog niet, waarschijnlijk tv kijken of een film op de laptop.

Dus de vraag: “Kan ik weer DIY’s maken?
Het is niet zo dat mijn hand nu ineens geen pijn meer doet. Dat zou ook wel raar zijn. Maar het gaat wel om met DIY’s aan de slag te gaan. Wel moet ik nog goed opletten (Bepaalde bewegingen of manieren van kracht zetten geven nog echt pijnsteken.) en tijdig even rusten. Dus ik ga gewoon rustig aan weer beginnen met het filmen van DIY’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.