Wat een week: Kerst DIY’s Action

Een tijdje terug haalde ik bij de Action verschillende kerst DIY pakketjes. Hier ben ik mee aan de slag geweest en afgelopen week kwamen daar de blogposts van online. Zo kun je zien wat de pakketjes inhouden. En om je te inspireren hoe je met een paar extra spulletjes je het nog mooier kunt maken.

zondag-19-november-weekoverzicht kerst diy

Het pakketje van maandag de plastic DIY kerstbal van de Action kocht ik in eerste instantie voor de plastic bal. Deze wilde ik ergens voor gebruiken, maar uit eindelijk kocht ik er meer om ook het DIY pakket zelfs te maken.

plastic diy kerstbal action

Het 6x DIY kerstbal pakket van de Action dat ik dinsdag liet zien is gemakkelijk te maken. Alleen vond ik de kerstballen nog best saai, dus versierde deze nog extra met verf, metallic confetti en washi tape.

6x-diy-kerstbal-action-alle-kerstballen

En zoals ik vorige week al liet weten wordt woensdag de dag voor kerstkaarten. Deze keer ging ik aan de slag met het 3D kerstkaarten blok van de Action. Van dit kerst DIY blok liet ik zien hoe ik een gewone 3D kaart maakte en een “sneeuw-” of schutkerstkaart.

3d kerstkaarten action

Vrijdag liet ik ziet hoe je met decolint een roos kunt maken. Dat is weer eens wat anders dan een gewone strik om een cadeautje.

decolint roos

En gisteren kwam de chocolade kerstbal online. Die ik met behulp van de kerstbal uit het plastic DIY kerstbal pakketje maakte. Vrijdagmiddag was ik deze nog aan het versieren en vullen. ’s Avonds moest ik toen de foto’s nog verwerken en de tekst typen. Dit werd dus nacht werkt. Dat hoort eigenlijk niet.

chocolade kerstbal

Daarom gaan er komende week geen blogposts verschijnen en ben ik ook bezig met een nieuwe weekindeling voor het nieuwe jaar. Hoe en wat precies, dat vertel ik in januari.

Maak jij wel eens DIY pakketjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.