Wat een week: Kerstfilm kijken

Afgelopen week keek ik de ene kerstfilm naar de andere en ondertussen ging ik aan de slag met een kerstkaart. Doordat ik mij nog niet zo heel fit voelde kon dat telkens maar even en ging dat ook nog langzaam. Uiteindelijk kwam de DIY hiervan gisteren toch nog online.

Na het weekoverzicht van vorige week zondag was ik toch weer op. Waardoor ik niet meer begonnen was aan een kerst DIY en hier dus ook nog geen foto’s van kon maken.

Op maandag moesten we door de sneeuw naar de huisarts voor de Vitamine B12 injectie. Daarna begon ik langzaam met het maken van een kerstkaart. Ondertussen stond er een kerstfilm aan, ook hielp ik mam af en toe nog met kerstdecoraties maken. En ’s avonds ging ik op de bank hangen, omdat ik moe was.

Dinsdagmiddag ging ik weer even met de kerstkaart verder terwijl er op de achtergrond een kerstfilm aan stond. ’s avonds kwam er bezoek en nu hebben we gelukkig ook weer Word op de pc. Helaas is het (nog) niet gelukt om de bestanden van de gecrashte harde schijf te redden. Daarna had ik voor mijn lichaam meer dan genoeg gedaan dus deed ik het die avond verder rustig aan.

Uiteindelijk maakte ik woensdag de kerstkaart af. Doordat ik steeds foto’s maak voor een blogpost, duurt het maken van een DIY voor mij ook langer. Vervolgens verwerkte ik die dag nog de helft van de foto’s en natuurlijk had ondertussen weer een kerstfilm aan staan.

De andere helft deed ik donderdag. Daarna maakte ik een klein beginnetje aan de tekst voor die blogpost. Het was de bedoeling hiermee verder te gaan onder Expeditie Robinson, maar doordat ik ’s avonds veel last van mijn buik had gekregen besloot ik rustig op de bank tv te kijken.

Door de feestdagen die er aan gaan komen veranderde de planning voor mijn Vitamine B12 injecties. Zo moest ik ze nu op vrijdag halen. Daarna ging ik verder met de tekst voor bij de blogpost die eigenlijk voor die dag in de planning stond.

Zo plande ik gisteren de kerstkaart met glitter en starsteentjes pas in. Daarna keek ik een kerstfilm op de laptop en ’s avonds typte ik nog dit weekoverzicht.

Vandaag hoop ik de blogposts voor komende week te kunnen typen. Dit waarschijnlijk terwijl er op de achtergrond kerstfilms afspelen. En de adressen zullen nog wel uitgeprint moeten worden, zodat de kerstkaarten op de post kunnen.

Heb jij de kerstkaarten al de deur uit?
Of verstuur je geen kaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.