Wat een week: Kerststerren

De eerste week met kerst inspiratie staat in het teken van kerststerren. Van een decoratieve ster, schaaltje en doosje tot kerstkaarten. Tot kerst zal er nu bijna welke week een ander kerstkaart idee online komen.

zondag-13-november-weekoverzicht kerststerren

Op maandag liet ik zien hoe je van piepschuim deco sterren kunt maken. Om vervolgens ook leuke kerstversiering voor het raam te hangen.

kerstster-deco-voor-het-raam

Afgelopen woensdag liet ik zien hoe je een kerstkaart ster kunt maken. Dit is de eerste uit een reeks van kerstkaarten. Tot kerst komt en namelijk bijna elke woensdag een ander kerstkaart idee online.

kerstkaart-ster-klaar

 

En met kerst wil je natuurlijk ook lekkers op tafel zetten. Daarom liet ik deze 8 puntige sterschaal zien. Zo ziet niet alleen het snoepgoed er lekker uit, maar staat het ook nog leuk op tafel in een mooi schaaltje.

8 puntige sterschaal

Inpakken speciaal staat net als de rest de komende tijd in het teken van kerst. Want het is veel leuker als de kerstcadeautjes straks mooi verpakt zijn. Zo liet ik vrijdag zien hoe je een sterrendoosje kun maken.

sterrendoosje

De kerstchocolaatjes kon je donderdag al zien in de sterschaal. Hoe ik ze maakte liet ik gisteren in het smikkelblog zien.

kerstchocolaatjes

Ben jij ook al met kerst ideeën aan de slag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.