Wat een week: Kerstversiering

Afgelopen week liet ik zien hoe je zelf mooie kerstversieringen kunt maken. Waar je helemaal niet zoveel spullen voor nodig hebt. En dat je zelfs van wc rollen nog een leuke kerstversiering kunt maken.

Toen ik vorige week met glitter bezig was maakte ik ook nog een kerst ornament. Hoe je deze kerstversiering maakt liet ik je afgelopen maandag zien.

Bij het monteren van het honingraat kerstklokje voor dinsdag kwam ik er achter kerstmuziek downloaden uit de YouTube audiobibliotheek heel slecht en langzaam ging. (Iedereen zal nu wel kerstmuziek bij de video willen.) Maar uiteindelijk lukte het toch, hierdoor kwam de video wel een stuk later dan normaal online.

Woensdag wat het weer tijd voor een kerstkaart. Deze keer ging ik aan de slag met papieren stroken krullen om een filigraan kerstkaart van te maken.

En het luxe kerstdoosje dat versierd is door gevouwen stroken met hortensia op de deksel van vrijdag nam bij het maken iets meer tijd in beslag dan ik gedacht had. Komt misschien ook wel omdat dit de eerste keer was dat ik dit doosje vouwde. Bij het monteren bleek het een langere video te worden, dus dat was ook nog een hele klus. Maar het is uiteindelijk gelukt en het stond gewoon op de normale tijd online.

Gisteren liet ik dit grappige gezichtje van schuimkransjes zien. En natuurlijk hoe je ze zelf kunt maken.

Gelukkig heb ik voor komende week eerder al dingen gemaakt, die ik nu alleen maar hoef te verwerken. Met kerst hoop ik het dus rustig te hebben. En mij lekker genoeg te voelen om mee naar oma te kunnen.

Heb jij al plannen voor met kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.