Wat een week: 2 injecties per week & kittens verkopen

Het was voor mij weer een drukke week. Vooral een aantal van de kittens verkopen in het weekend koste veel energie. Daarom is dit weekoverzicht ook een beetje vertraagt.

kittens verkopen

Op maandag kreeg ik een telefoontje van de huisarts dat ze voor 2 maanden akkoord gaan om 2 Vitamine B12 injecties per week te geven.

Dus deze week kreeg ik behalve op maandag ook op donderdag een Vitamine B12 injectie. Verder plande we alvast de afspraken voor de komende 3 weken in verband met vakanties van de huisarts en assistentes.

Verder maakte ik deze week foto’s van de kittens en maakte ik een account op marktplaats aan. Vervolgens plaatste ik vrijdagmiddag advertenties op marktplaats om de kittens te verkopen. ’s Avonds waren er al een paar reacties.

kittens verkopen

Die vrijdag had ik ook telefonische contact met de specialist van het B12 Institute over de bloeduitslagen. En mijn moeder blijkt ook een Vitamine B12 tekort te hebben. En moet nu dus ook behandelt gaan worden net als mijn zus en ik. Bij mijn zus wordt de behandeling trouwens opgeschroefd van 1 injectie in de 3 weken naar 1 keer per 2 weken.

Gisteren zijn er 3 kopers geweest voor de kittens. En zo kon ik 3 kittens verkopen. 2 (De lapjeskat en de licht grijs gestreepte kitten.) zijn er meteen meegenomen en 1 (De helemaal grijze kitten.) blijft nog een paar weken hier omdat de nieuwe baasjes nog naar Spanje op vakantie gingen.

En vandaag moest ik dit weekoverzicht nog typen. Dus voorlopig zal ik waarschijnlijk nog even minder actief zijn op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.