Wat een week: Kittens verzorgen

Afgelopen week kwamen er geen blogposts online. Dit kwam omdat ik 4 kittens van 3 weken oud moest verzorgen toen ze geen moederpoes meer hadden. En deze kittens verzorgen bleek toch meer werk en zwaarder voor mijn lichaam te zijn dan ik gedacht had.

Kittens verzorgen

Door het verzorgen van de kittens lukte het zondag niet om de blogpost voor maandag af te krijgen. Toen besloot ik het een dag uit te stellen.

Maar ook maandag lukte het tussen de kittens verzorgen door niet om de blogpost af te krijgen.

Dus besloot ik dinsdag om deze week helemaal geen blogposts te plaatsen. En tussen het voeden van de kittens door te rusten.

Ook op woensdag ruste ik tussen het kittens verzorgen. Verder kregen we ’s middags bezoek, die kwam eventjes kittens kijken. ’s avonds ging ik nog even aan de slag met foto’s verwerken.

Donderdags belde de makelaar om met de eerste huisbezichtigers langs te komen. Verder regelde we al de treinkaartjes om mee naar B12 institute in Rotterdam te gaan. Daarnaast deed ik alvast wat voorbereid werk voor een DIY.

Op vrijdag belde ik naar de huisarts voor de medische gegevens die ik mee naar B12 institute Rotterdam moet nemen. Ook begon ik alvast aan dit weekoverzicht. En omdat het nog niet zo wilde lukken om de kittens al aan vast voedsel te krijgen, gaf ik ze toch weer melk. Op deze manier is het verzorgen van de kittens voor mijn minder zwaar.

Gisteren begonnen de kittens met blikvoer een beetje door te krijgen om zelf te eten. Hopelijk gaat dit snel beter, zodat ik nog een beetje kan rusten voor ik mijn afspraak bij het B12 institute in Rotterdam heb. Verder maakte ik dit weekoverzicht af. Daarna ging ik weer aan de slag met foto’s verwerken. En kwam de moederpoes die de kittens in het bos had zitten met 2 kittens thuis.

Vandaag hoop ik de blogpost van die foto’s af te maken. Als dit niet lukt, zullen er deze week waarschijnlijk minder blogposts online komen.

Baal jij er ook zo van als je je planning moet wijzigingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.