Wat een week: Laagjes stempelen

Afgelopen week kwamen er 2 keer onverwachts kleine kindjes knutselen. Verder heb ik gebeld voor een vervolgafspraak bij het B12 Institute. En kwamen er 3 video’s online over laagjes stempelen.

Vorige week zondag liep een beetje anders dan ik in de planning had staan. Onverwachts kwamen namelijk 2 kleine kindjes van rond de 7 jaar hier knutselen terwijl hun papa mijn vader ergens mee hielp. Dus werd het voor mij een drukke dag en vervolgens moest hiervan op de bank liggen om bij te komen. Hierdoor deed ik die dag bijna niks voor mijn blog.

Gelukkig had ik de blogpost voor maandag al klaar. Zo kwam de video layered stamps luchtballon online.

Verder moest ik maandag dus de voice over nog typen en inspreken. Daarna typte ik nog de blogpost voor bij de video. Ook moest ik op maandag weer mijn vitamine B12 injectie halen.

Vervolgens monteerde ik op dinsdag de voice over bij de video. En ik kreeg een telefoontje van het B12 Institute. In eerste instantie met de vraag of ik vrijdags al naar Rotterdam kon komen. Dat vond ik een beetje snel, dus nu hebben we 10 november een afspraak. Zo kan ik nog een afspraak maken bij acupunctuur en een paar dagen rust inplannen. En misschien kunnen we nu vooraf al bloedonderzoek laten doen, zodat dan de uitslagen er zijn.

Op woensdag kwam de volgende video over laagjes stempelen online. hierin liet ik het layered stamps hartje zien.

Verder monteerde ik woensdag het beeldmateriaal voor de video die eigenlijk in de planning stond voor vrijdag. Ook maakte ik alvast een begin met het typen van de voice over.

Hier wilde ik donderdagochtend mee verder gaan. Maar toen belde ze van de huisarts uit of ik mijn vitamine B12 injectie voor de middag al kon komen halen in plaats van ‘s middags. Dus ging ik ’s middags pas verder met het typen van de voice over.

Vrijdags typte ik hier het laatste stukje van en sprak ik de voice over in. Verder maakte ik foto’s voor een blogpost. Ook begon ik met de voice over monteren en de blogpost typen voor bij de video. Vervolgens kwam ’s avonds iemand mijn vader weer helpen en hij had zijn dochtertjes weer bij. Dus gingen we weer knutselen en daarna nog even kinderserie kijken op Netflix.

Zo moest ik gisteren de video en blogpost die vandaag online kwam nog af maken. Verder keken we de GTST van vrijdag terug.

Daarom kwam vandaag pas de video layered stamps roos online. Deze keer deed ik de laagjes stempelen met verf.


Verder typte ik vandaag dit weekoverzicht. En ik hoop nog een DIY te maken om morgen een blogpost over online te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.