Wat een week: Laatste kans voor de winactie

Nog een paar dagen en dan is de winactie afgelopen. Het is dus je laatste kans om nog mee te doen. Afgelopen week liet ik je zien hoe ik de pocket letter die in het pakketje zit maakte. En ik maakte de dromenvanger voor de winactie af.

Afgelopen zondag met Moederdag was niet zo’n goede dag voor mij. Het lukte mij dan ook niet om mee naar de verjaardag van mijn peet tante te gaan. Wel sprak ik uiteindelijk ’s avonds nog een voice over in. Die dag had er ook een van de poezen buiten kittens gekregen, maar die hebben helaas deze week niet overleeft. En een andere poes die voor het eerst mama werd had haar kleintje te vroeg gekregen en haalde die dag niet eens.

Op maandag was het gelukkig weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. De assistente die de injectie zette vertelde toen dat dat waarschijnlijk de laatste keer voor haar was. Ze had ergens anders voor mee uren werk gevonden. Dus misschien moet ik binnenkort weer gaan wennen aan een andere assistente die de injectie gaat geven. Vervolgens monteerde ik de voice over bij de video. En liet ik de video uploaden. Ondertussen begon ik aan de blogtekst voor bij de video. ’s Avond typte ik de blogtekst verder af. vervolgens kon ik deze en de video inplannen voor dinsdagochtend.

Zo kwam op dinsdag de pocket letter online. Verder verzette ik de fitness weer naar donderdag, omdat mijn moeder met migraine in bed lag. Vervolgens kwam er even bezoek. Daarna ging ik aan de slag met de dromenvanger. Zowel het maken als het eerste beeldmateriaal monteren. De dromenvanger is namelijk net als de pocket letter een onderdeel van mijn 2 jarig bestaan winactie. Als je nog mee wilt doen, moet wel snel zijn. Want het is bijna je laatste kans, de winactie loopt namelijk nog tot en met 22 mei.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Woensdag bleek een hele productieve dag. Zo filmde ik het laatste stuk van de dromenvanger. Daarna begon ik met monteren van het beeldmateriaal en ik probeerde ondertussen meteen de voice over erbij te typen. Ik hoopte dat het dan sneller zou gaan, maar bleek niet zo. Want toen wist ik al dat ik tijd te kort zou komen om de dromenvanger DIY vrijdag af te hebben. En ik bedacht me dat ik over een week al jarig was. (Dat is nu dus als bijna.) En dan maak ik ook de winnaar van mijn 2 jarig bestaan winactie bekend. Deze week is het dus echt je laatste kans om nog mee te doen. Kijk dus nog snel wat je kunt winnen en hoe je kans kun maken op het pakketje.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Op donderdag ging ik weer mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna maakte ik mij klaar voor de fitness. Wat er nog steeds behoorlijk inhakt. Maar ik vind het al heel goed van mijzelf dat ik er heen ga. Ook al heb ik nog maar een programma van een half uurtje. Daarna las ik nog een paar tijdschriften.        En ’s avonds ging ik nog weer even verder met het monteren van het beeldmateriaal van de dromenvanger DIY. In totaal had ik namelijk ruim          2 uur beeldmateriaal om te monteren.

Dus ook op vrijdag was ik nog even aan het monteren. Daarna ging ik veder met de voice over typen. In de loop van de middag sprak ik alvast een stukje in, totdat er bezoek kwam. Uiteindelijk typte ik ’s avonds nog de rest van de voice over.

Gisteren had er een andere poes kittens gekregen. 3 stuks 2 lapjes en 1 tijgertje. Vervolgens was ik een groot deel van de dag kwijt met het inspreken van de voice over. Daarna typte ik nog dit weekoverzicht. Verder hoop ik in de avond nog een heel eind te komen met het monteren van de voice over.

En zo nodig ga ik daar vandaag mee verder. Zodat de dromenvanger DIY hopelijk vandaag nog online kan.

Doe jij al mee aan de winactie?
Mijn 2 jarig bestaan winactie duurt nog maar een paar dagen, dus benut deze laatste kans om mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.