Wat een week: Magische gebakjes

Dit was de laatste week van september en ook de laatste week van de kaarttechniek. Deze week liet ik zelfs 2 kaarten zien. Verder stonden alle DIY’s in het teken van magische gebakjes.

zondag-2-oktober-weekoverzicht magische gebakjes

Op maandag liet ik deze leuke magic kaart met cupcake zien. Hierbij krijgt de cupcake kleur, wanneer je met het lint de strook omhoog trekt.

magic-kaart-cupcake-klaar

Vandaag is het al oktober, dus keek ik afgelopen woensdag terug naar de doelen van afgelopen maand. En stelde ik nieuwe doelen voor oktober. Een daarvan is dat er de 1ste week van oktober geen blogposts online komen. Ik heb gewoon weg meer tijd nodig. In een week krijg ik het namelijk niet meer voor elkaar om te maken wat de week erop dan online komt. Na deze week zal het dus een weekje rustig zijn op mijn blog.

doelen voor oktober

Donderdag liet ik nog een extra kaarttechniek zien. Het maken van de never ending fold kaart is eigenlijk geen origami, maar wanneer de kaart eenmaal af is kan deze oneindig gevouwen worden. Wat ik onder origami vind vallen. Dit liet ik zien met verjaardagskaart met een taart erop, maar de kaart kun je op allerlei manieren versieren. Zo maakte ik er ook nog een met Disney figuren uit frozen.

never ending fold kaart-klaar never-ending-fold-kaart-met-frozen

Vrijdag liet ik bij het inpakken zien hoe je snoepjes in ballonnen in een ballon kunt doen. Zo kun je een ballon cadeau geven waar allemaal kleine gekleurde ballonnetjes met snoepjes inzitten.

inpakken-speciaal-ballonnen-in-een-ballon

En gisteren kon je mijn eerste poging om een luipaard cake te maken zien. Onder het maken kwam ik er al achter dat ik het een volgende keer anders moet doen. Deze ga ik dus nog een keer opnieuw proberen.

luipaard-cake-klaar

Ook ben ik afgelopen week even naar de Action geweest voor spulletjes om kerst DIY’s te maken. Dit bezoekje zorgde wel weer voor lichamelijke pijn en uitputting. Maar ik heb nu 1 week om rustig de DIY’s voor de 2de week van oktober te maken. Ik ben daar ook al een beetje mee begonnen.

Welke van de blogposts van afgelopen week vind jij het leukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.