Wat een week: Mallen en tags

Afgelopen week liet ik mallen en tags zien. Door zelf mallen te maken en te gebruiken. Verder vulde ik een zomerse dilemma’s tag in en maakte ik een tag om mee in te pakken. En liet ik zien hoe je snel mayonaise kunt maken.

Zondag 31 juli weekoverzicht mallen en tags

Ik maakte zelf silicone mallen. Helaas lukte het beertje niet, maar ik leerde er weer van. Zo kon ik jullie tips geven, zodat de mal die jij misschien gaat maken goed lukt.

Silicone malen beer en lotus 300x

De lotus mal lukte wel. Dus kon ik een kaars maken met die mal. Wat heel mooi lukte. (Op deze manier zou je ook zeepjes of iets dergelijks kunnen maken.)

Silicone malen lotus bloem met gemaakte kaars

Ook deze week weer een tag. Ik werd namelijk getagd om mee te doen met de Zomerse dilemma’s tag van Renske.

Doordat ik weer een tag invulde leek het mij ook wel leuk om een gift ta(g)s te maken. Zo kun je een cadeautje geven in een gift tag zakje.

Gift ta(g)s

Een tijdje terug maakte ik met heel warm weer deze mayonaise. Als alle ingrediënten goed op kamertemperatuur zijn kun je met een staafmixer handig snel mayo maken.

Smikkel blog Snel mayo

Ik merkte bij de zomerse dilemma’s tag trouwens dat mensen verbaasd zijn als iemand verteld dat ze nog nooit op vakantie zijn geweest.
Nu moet ik wel zeggen dat ik lekker vrij achteraf woon en er dus ruimte genoeg is om het huis. Het lijkt me inderdaad anders als je in een rijtjeshuis of flat woont.

Ga jij met de vakantie op vakantie?
Laat dan even weten waar de vakantie naar toe gaat. Hoelang je gaat en waarom je op vakantie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.