Wat een week: Meer dan alleen cadeaupapier!

Deze week ging ik niet alleen met cadeaupapier gaan de slag, (Ook al heb ik voorraad genoeg.) zoals het vouwen van een vlinder. (Dit paste namelijk bij de winnaar van de snailmail winactie.) Maar ik ging ook met kralen in de weer. Laat ik even de week doornemen.

Zondag 12 juni

De week begon met een winnaar kiezen voor de snailmail winactie. Vervolgens het pakketje afmaken en op de post doen. Woensdag kreeg ik een berichtje van de winnaar (Daniëlle van Buttydaantje.nl.) dat ze superblij was met de snailmail.

Ze stelde zelfs voor om een keer een gastblog op haar site te schreven over origami. (Hier zijn we over in gesprek. Dat gaat er dus een keer van komen.)

Maandag liet ik trouwens een hele handige tip zien in “Techniek: Tips & Trick: Armband met kralensluiting”. Zo hoef je niet meer moeilijk te doen met het vast maken van losse sluiting aan je zelf gemaakte sieraden. Maak de sluiting gewoon van kralen.

Armband met kralensluiting de sluiting dicht

In “Veel cadeaupapier” kon je mijn voorraad cadeaupapier zien. (En die is best groot.)

Cadeaupapier achtergrond gekeurd

Met mooi weer en bloeiende bloemen komen de vlinders vanzelf tevoorschijn. (Zo zag ik de vlinder links bij ons in de tuin.) En waarom zou je ze dan niet in huis halen. (Geen echte natuurlijk.) In “Origami zo: Vlinder” laat ik zien hoe je een vlinder kunt vouwen, zoals je die rechts ziet. (Hiervoor gebruikte ik cadeaupapier dat aan de binnenkant ook gekleurd is.)

Echte vlinder Vlinder

Hoe leuk is het om een briefje als envelop op te vouwen? Wil je weten hoe je dat doet, neem dan even een kijkje bij “Inpakken speciaal: Briefenvelop”.

Briefenvelop

En gisteren vertelde ik hoe je deze lekkere “knakworstjes in bladerdeeg” kunt maken.

Knakworstjes in bladerdeeg facebook

Voor komende week ben ik nog druk bezig met Vaderdag. Dus als je nog inspiratie nodig hebt, hou mijn blog dan in de gaten.

Of weet je al wat je met Vaderdag geeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.