Wat een week: Meer herfst ideeën

Toen ik eind september de kerst DIY spulletjes kocht, had ik niet gedacht dat ik de hele maand oktober aan de herfst zou besteden. Maar ik bleek meer herfst ideeën te hebben dan gedacht. Dus ook in de laatste week van oktober.

zondag-30-oktober-weekoverzicht meer herfst ideeen

Zo liet ik maandag zien hoe je nu het kouder wordt de vogeltje kunt helpen, door zelf vogelvetbollen te maken.

vogelvetbollen-maken

Op maandag paste ik ook op 3 hele lieve kindjes. Dit was heel leuk om te doen. Wel merkte ik dinsdag dat het toch wel zwaar was geweest voor mijn lichaam. En toen moest ik de blogposts voor de rest van de week nog afmaken. Dit werd krap, daarom besloot ik om een gedachte door te zetten. In de doelen voor november liet ik weten dat er de 1ste week van november dus weer geen blogposts online komen.

Toch lukte het om de blogposts van de rest van de week op tijd af te krijgen. Zo liet ik donderdag zien hoe je een eikeltje kunt vouwen.

origami-zo-eikeltje vouwen

Het dooszakje met paddenstoelen moest vrijdag ochtend nog inplannen, omdat ik de video ’s nachts nog aan het uploaden was. In deze video laat ik eerst zien hoe je een paddenstoel vouwt en daarna hoe je het dooszakje maakt.

inpakken-speciaal-dooszakje met paddenstoelen

En omdat je in met het koude weer misschien sneller met een knabbeltje op de bank onder een dekentje film gaat kijken, liet ik zien hoe je appelchips kunt maken. Zo krijg je op een lekkere manier ook nog wat fruit binnen.

appelchips-schaaltje-chips

Dus alles bij elkaar was het een drukke week. Waardoor het te krap zou worden om de blogposts voor komende week op tijd af te krijgen. En ik heb ook even mijn rust nodig. Deze neem ik dit weekend. Daarna ga ik weer aan de slag voor de 2de week van november. Dan begin ik met de kerst DIY’s.

Heb jij al zin om met de kerst aan de slag te gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.