Wat een week: Mijn hand doet meer pijn

Afgelopen week was het voor mij nog best warm. Hierdoor ging alles wat ik deed langzamer. En ook kreeg ik weer meer last van mijn hand. Deze moest ik dus geregeld even laten rusten.

Op maandag ging ik mijn Vitamine B12 injectie halen. Verder nog wat dingetjes van mijn 2 jarig bestaan winactie inpakken. De winnaar heeft zich helaas nog steeds niet gemeld. ’s Avonds las ik wat tijdschriften. Daarna kwam ik er achter dat ik op mijn blog een privacybeleid pagina nodig heb.

Dinsdag zocht ik hier al wat informatie over op. Vervolgens ging ik aan de slag in mijn bullet journal. Door de winactie had ik namelijk nog geen tijd gehad om mei de eerste maand in mijn bullet journal te maken. Dit deed ik terwijl ik een serie op Netflix keek. Verder moest ik ondertussen geregeld even mijn hand laten rusten, omdat die weer meer pijn aan het doen is. (Deze stootte ik begin van dit jaar, waardoor er een lichte fractuur in mijn middenhandsbeentje van pink zat. Gips bleek alleen niet nodig, alleen heb ik wel nog steeds last van mijn hand. Volgens de specialist in het ziekenhuis was er na een paar extra afspraken niks meer mis met mijn hand.)

Op woensdag maakte ik in de ochtend foto’s van de bloemen in de tuin. vervolgens ging ik verder met mijn bullet journal. Al vorderde het nog steeds niet echt snel. Doordat ik last had van de warmte en mijn hand geregeld moest rusten. Daarnaast bleek de serie op Netflix ook een beetje verslavend, wat het werken aan mijn bullet journal vertraagde.

Donderdag was het weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. Hier moest ik op mijn ballerina’s heen, omdat ik andere schoenen niet echt aan mijn voeten kon hebben. Daarna probeerde ik dus even om mijn sportschoenen aan te doen, maar mijn voeten gingen gewoon kloppen terwijl ik de schoenen nog niet gestrikt had. Dus belde ik fitness af, omdat ik door het warme weer van afgelopen tijd te veel last van mijn lichaam had.

Ook op vrijdag ging ik weer verder met de maand mei nog in mijn bullet journal maken.

Vervolgens bleek eind van de middag toen ik de katten eten ging geven dat er weer een poes kittens had gekregen. Deze keer een poes die voor het eerst mama was geworden. Ze leek alleen niet echt te snappen wat ze met haar 2 kleintjes aan moest. Dus zette ik haar een paar keer bij haar kittens en legde de kittens bij haar tegen de buik. Alleen die hadden niet echt door dat ze moesten gaan drinken. Maar meer dan de kittens bij de buik van de mama leggen kon ik niet doen.

gisterochtend stond ik vroeg op om de voeten van mijn broer in te tapen. Hij is namelijk aan het trainen voor de vierdaagse. Daarna ging ik nog weer even terug naar bed. Vervolgens de katten eten geven en weer bij de kittens kijken, maar het zag er nog niet veel belovend uit. Daarna begon ik aan dit weekoverzicht. Hier ben ik verder de hele dag mee bezig geweest terwijl ik via Netflix een serie aan had staan. ’s Avonds bleek het niet meer zo goed te gaan met de kittens, ze voelde kouder aan. Moederpoes gaat wel bij de kittens liggen, maar ik denk dat ze te vroeg geboren zijn. Verder kreeg ik ’s avonds ineens ook last van mijn pols aan de kant waar mijn pink pijn doet. Dat moet ik dus even in de gaten houden en anders toch nog meer weer eens naar het ziekenhuis terug.

Vanochtend bleken de 2 kittens het niet gered te hebben. Waar ik wel echt verbaast over was is dat er ineens 1 nieuwe kitten in het nestje lag. Dus probeerde ik er voor te zorgen dat deze kitten wel ging drinken bij de moederpoes en dat bleek te lukken. Daarna wilde ik dit weekoverzicht afmaken, maar toen kwamen er 2 kleine meisjes spelen. Waardoor deze blogpost dus later online is dan normaal. Verder hoop ik de maand mei in mijn bullet journal af te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.