Wat een week: Mijn verjaardag + Winnaar winactie

Afgelopen week was mijn verjaardag. Op die dag maakte ik ook de winnaar van mijn 2 jarig bestaan winactie bekend. Verder ging ik aan de slag met nog wat cadeautje van de winactie inpakken. Helaas kan ik het pakketje alleen nog niet versturen, omdat de winnaar nog niet gereageerd heeft. Ook had ik afgelopen week weer vaak last van mijn lichaam omdat het te warm weer is.

Afgelopen zondag was ik nog de hele dag aan de slag geweest om de video van de dromenvanger af te maken. En uiteindelijk kon ik ’s avonds net voordat ik naar bed ging de video op uploaden zetten.

Zo kwam pas op maandag de video van de dromenvanger online.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Verder maakte ik op maandag krasstickers. Ik had namelijk bedacht om met behulp van de krasstickers de winnaar van mijn 2 jarig bestaan winactie bekend te maken. Ook ging ik alvast met een cadeauverpakking aan de slag,   zo heeft de winnaar nog meer uitpak plezier.

Op dinsdag kon ik pas mijn Vitamine B12 injectie halen, omdat maandag weer een zondag was. Daarna maakte ik de cadeauverpakking, dit taartpuntje af. Vervolgens deed ik alvast voorbereiden werk voor het opnemen van de uitslag video.

Woensdagochtend op mijn verjaardag nam ik vervolgens de video winnaar 2 jarig bestaan winactie op. Daarna monteerde ik de video snel en kwam deze online. Met Lara’s Creative World als winnaar.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Verder kreeg is ’s ochtends een schattige kaartje met een kitten erop. Overdag begon ik alvast rustig met een cadeauverpakking maken, om nog meer van de cadeautjes in de winactie te verpakken. En ’s avonds kraste we ieder nog een €1,- kraslot. Hiermee won ik €4,- en mijn broer maar liefs €20,-.

Op donderdag had ik door het warmen weer zoveel last van mijn lichaam dat ik niet kon gaan fintessen. Die dag deed ik het dus rustig aan. Wel maakte ik een begin aan dit weekoverzicht en ging ik verder met cadeautjes inpakken.

Vrijdagochtend kon ik mijn Vitamine B12 injectie halen. En verder keek ik de hele dag Netflix, omdat het voor mij te warm was om iets te doen. Vooral mijn handen en voeten deden pijn door de warmte. ’s Avonds ging in wel nog even buiten toen de zon net onder aan het gaan was. Toen was het eindelijk weer een beetje lekker wat de temperatuur betreft.

Gisteren ging ik weer verder met het winactie pakketje afmaken. Ik vind het alleen jammer dat de winnaar nog niet heeft gereageerd. Want zolang ik geen adres heb kan ik het pakketje niet versturen. ’s Middags keek ik film, omdat het weer te warm was voor mij om iets te doen. En ’s avonds maakte ik dit weekoverzicht af.

En vandaag ga ik het in de ochtend rustig aan doen. ’s Middags komt er namelijk bezoek voor mijn verjaardag. Daarna zal ik het ’s avonds ook wel weer rustig aan moeten doen.

Lara zou jij een mailtje naar winactie@suzancreatiefdivers.nl willen sturen met daarin je naam en adres? Dan kan ik het pakketje naar je toe sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.