Wat een week: Moederdag gebak

Vandaag is het Moederdag en dat vier je met gebak. Hier liet ik afgelopen week een aantal varianten van zien. Zo maakte ik een kaart met een cupcake. Maar ook eetbare rozen om Moederdag gebak mee te versieren.

Moederdag gebak

Afgelopen zondag wilde ik eigenlijk de brievenbusdozen gaan versieren, maar hier ben ik tot nu toe nog niet aan toegekomen.

Maandag kwam de blogpost kaart met kleur handletteren online. Hierin liet ik dit kaartje met cupcake zien. En hoe je zelf paperclips leuk kunt vormen.

Verder begon ik maandag met het inpakken van de cadeautjes voor de winactie. Je kunt trouwens nog steeds mee doen met de 1 jaar bestaan winactie.

Op dinsdag ging ik verder met het inpakken. Een van de inpak creaties filmde ik om een video voor komende week van de maken.

Woensdag legde ik uit hoe je de cupcake met vakje kunt vouwen die ik maandag al gebruikte bij het maken van een kaart.

En ook die dag ging ik weer verder met cadeautjes inpakken.

Net als op donderdag. Het was namelijk nog best een werkje om bij beide pakketjes alles hetzelfde in te pakken. En er ook nog voor zorgen dat alles in een brievenbusdoos past. Dit was best een uitdaging, vooral met het cadeaupapier.

Wat uiteindelijk toch lukte, zodat ik vrijdag foto’s kon maken van alle ingepakte cadeautjes.

Op vrijdag legde ik op mijn blog uit hoe je botercreme maakt en liet ik in een video zien hoe je botercreme rozen kunt maken. Leuk om vandaag bijvoorbeeld Moederdag gebak mee te decoreren.

Zaterdags verwerkte ik de foto’s die ik vrijdags maakte. Ook typte ik dit weekoverzicht. Daarnaast begon ik alvast aan de blogpost voor maandag.

En vandaag is het Moederdag en hoop ik mee te kunnen naar de verjaardag van mijn peet tante. Verder wil ik graag nog de blogpost voor maandag af proberen te maken. Mocht dit niet lukken dan komt hij misschien dinsdag pas online.

Fijne Moederdag aan alle mama’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.