Wat een week: Naar het B12 Institute geweest

Afgelopen week zijn er geen blogposts online gekomen. Dit kwam omdat ik buiten het verzorgen van de kittens mijn nog wilde voorbereiden op de afspraak bij het B12 Institute in Rotterdam.

Naar het B12 Institute geweest

Van maandag tot en met donderdag was de dag indeling: Eerst kittens verzorgen, daarna wat voorbereidt werk voor de afspraak bij het B12 Institute doen. Vervolgens even op de bank gelegen om  te rusten en dan weer de kittens verzorgen. Daarna GTST kijken en nog wat dingen uitgezocht voor vrijdag. Hierna de kittens nog een keer eten gegeven en dan klaar maken en naar bed.

Op vrijdag dus naar het B12 Institute in Rotterdam. Gelukkig had ik ruime reistijd ingeplant, want in Eindhoven miste we de overstap, doordat de trein op een ander spoor aankwam. Toen een half uur gewacht op de volgende trein naar Rotterdam centraal. Daar verder met de Metro en zo waren we nog ruim op tijd bij het B12 Institute.

Ik ging hier namelijk samen met mijn zus en moeder heen. Mij zus wordt ook al een beetje behandelt voor Vitamine B12 tekort, maar krijgt minder vaak injecties dan dat ik die krijg. En bij mijn moeder zeggen ze hier dat ze geen Vitamine B12 tekort heeft, terwijl ze dat volgens mij wel heeft.

Bij het B12 Institute sprak ik voor de afspraak nog met Clara Plattel. Hier had ik van tevoren al een paar keer contact mee gehad. Ook spraken we er een vrouw die iedere 72 uur een B12 injectie deed zetten.

Zelf kreeg ik een recept mee voor 2 Vitamine B12 injecties per week. Met een uitvoeringsverzoek, omdat mijn huisarts het eigenlijk niet eens is met deze dosering.

Verder moest er nog bloedonderzoek gedaan worden. Hiervoor kwamen we net op tijd bij de bloedafname. Daarna moesten we nog weer terug naar het B12 Institute voor het laten noteren van wat laatste gegevens.

Toen konden we weer naar huis en om 20:15 kwamen eindelijk na een lange dag weer thuis. Vervolgens de kittens nog weer verzorgen en even op de bank liggen voordat ik naar bed ging.

Heel goed had ik die nacht niet geslapen. En zaterdag heb ik door de pijn die vermoeidheid veroorzaakt veel gerust tussen het verzorgen van de kittens door.

’s Avonds had ik echt het niet lekker zitten. Zo werd ik ’s nachts wakker dat ik moest eten om mijn nekpijn te laten zaken. Het eten is alleen niet zo gemakkelijk wanneer je door de nekpijn misselijk bent.

En ook vandaag heb ik nog steeds pijn. Het zal ook nog wel een paar dagen langer duren voordat ik weer een beetje hersteld ben van het uitstapje naar het B12 Institute in Rotterdam.

Gelukkig hoeven we over 2 weken niet weer naar Rotterdam, maar hebben we een telefonische afspraak voor het bespreken van de bloeduitslagen. In een aparte blogpost zal ik nog laten weten wat er uit de bloeduitslagen is gekomen.

En om mijn lichaam nu de kans te geven bij te komen, zullen er voorlopig waarschijnlijk nog een tijdje minder blogposts online komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.