Wat een week: Op naar de lente

Het was best een rare week met veel verdriet en mooi weer dat op weg is naar de lente. Het lukte me wel om een beetje creatief aan de slag te gaan, dus komen er deze week vanaf woensdag weer DIY’s online.

Op naar de lente

Op maandag filmde ik voor de DIY van komende week. ’s Middags ging ik weer mijn B12 injectie halen. Daarna deed ik de condoleance kaart die ik zondag zelfs maakte in de brievenbus en deed ik samen met mam wat boodschappen.

Door een foutje hadden we op dinsdag geen telefoon.

Gelukkig kwam KPN dit woensdag rond de middag weer netjes oplossen. Toen was ik voor die dag al klaar met filmen voor dezelfde DIY als ik maandag filmde. ‘s Middags kwam er bezoek. En ’s avonds was de avondwake van de dierbare die vrijdag overleed.

Donderdags filmde ik het laatste voor de DIY van komende woensdag. (Dan begin ik weer echt met blogposts plaatsen) vervolgens monteerde ik het beeldmateriaal. ’s Middags ging ik nog even met Bella de hond naar buiten, want het zonnetje scheen lekker.

Op vrijdag typte ik de tekst die ik moet in te spreken voor bij de video die ik gisteren monteerde. ’s Middag ging ik weer even met Bella buiten, lekker in het zonnetje. Het weer is echt op weg naar de lente. (Zo ook de DIY’s die aan gaan komen.) En ik begon alvast aan dit weekoverzicht.

En gisteren typte ik de tekst voor de blogpost voor vrijdag. Verder sprak ik de tekst in voor de video van komende woensdag. Vervolgens ging ik alvast aan de slag met het monteren hiervan.

Vandaag hoop ik weer met nieuwe DIY’s aan de slag te gaan. En nog de tekst te typen voor bij de video van woensdag.

Komende maandag komt er dus nog geen blogpost, maar vanaf woensdag kun je weer inspiratie op doen om leuke en lekkere dingen te maken.

Ben jij al begonnen met lente DIY’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.