Wat een week: Oude kerstkaarten

Nu kerstkaarten! Tja, mam kwam oude kerstkaarten tegen en wilde deze eigenlijk weg gooien. Dus zocht ik de nog bruikbare kerstkaarten uit om dit jaar nieuwe DIY kerstkaarten van te maken. Ook had ik weer fysio dit wordt vanaf volgende week anders. En ik doe aan een super leuke winactie van LisanneLeeft mee. Verderop vertel ik je daar meer over.

Afgelopen maandag was het weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. Vervolgens kwam mijn moeder een hele hoop oude kerstkaarten tegen. Deze zocht ik uit met het idee om daar dit jaar nieuwe DIY kerstkaarten mee te maken. Door de oude kerstkaarten te knippen en snijden, om met de onderdelen dan weer nieuwe kaarten te maken. Veder deed ik ideeën op voor mijn Bullet Journal. En keek ik ’s avonds tv.

Dinsdagochtend deed ik het rustig aan, omdat ik ’s middags fysio had. Deze keer gingen we met apparaten aan de slag om te kijken wat ik aan gewichten aan kan. Daarna spraken we af dat ik vanaf volgende week een half uur fitness ga doen in plaats van fysio. Vervolgens ging ik de bestelde gymschoenen passen, deze bleken echter te klein te zijn. Verder gingen mijn moeder en ik nog op ziekenbezoek. Waar ik dit opkikkerkaart met bloemenboeket voor gemaakt had. ’s Avonds deed ik het rustig aan en keek ik wat tv.

De dag na de fysio moest ik het wel wat rustiger aan doen. (Waarschijnlijk wordt dat wat ik bij de fysio deed gewoon mijn fitness programma.) Wel maakte ik een proefvouw van een origami DIY die ik wil gaan filmen. En ’s middags schetste ik weer even in mijn bullet journal (Van de Action.) terwijl ik op Netflix een paar films keek.

Op donderdag ging ik aan de slag om op papier uit te puzzelen wat er in mijn winactie pakketje past. (Ja, een winactie. Mijn blog en YouTube-kanaal bestaan in mei 2 jaar en dat ga ik met jullie vieren. Hier hoor je dus nog wel meer over als het zover is.) En hoe groot de verpakkingen van de cadeautjes mogen worden. Dit ging alleen best moeizaam, omdat ik weer eens een duf hoofd had en dan kan ik niet goed nadenken. (Bijvoorbeeld op een liniaal moeten uittellen dat 19,5 – 2 = 17,5 cm is.) Verder typte ik een stukje van een voice over voor een video. En ’s avonds probeerde ik nog wat te schetsen in mijn bullet journal, maar dat lukte met mijn duffe hoofd niet echt.

Deze week kreeg ik vrijdag pas mijn tweede Vitamine B12 injectie en ik kreeg de uitslag van het bloedonderzoek. Hier ga ik nog met het B12 Institute over mailen. Verder begon ik aan dit weekoverzicht en keek ik ondertussen wat video’s op YouTube. Waaronder deze Bullet journal vergelijkings video + WINACTIE van Lisanne van LisanneLeeft.nl. (Ik doe al mee! Jij ook?) In deze video test ze uit hoe het is om in de verschillende bullet journals te schrijven. Drukken ze door of niet, is het stevig papier, blijven ze mooi open liggen en dat de kleur van het papier anders is net als de felheid van de dots. Zo kun je voor jezelf bepalen welke bullet journal jij bij jouw vindt passen.

’s Avonds deed ik het weer rustig aan, omdat ik na het avond eten weer eens last kreeg van mijn buik.

Gisteren typte ik buiten in het zonnetje op de tablet een mailtje dat ik komende week ga mailen. ’s Middags keek ik een paar series en maakte ik dit weekoverzicht af. Zo verwerkte ik de foto’s nog. Verder sneed ik met een snijmachine de oude kerstkaarten ’s avonds nog doormidden. Dit deed ik terwijl ik “Free Willy 2” keek. (Ik vind orka’s zo mooi.)

En wat ik vandaag ga doen weet ik nog niet. Misschien dat ik van zondag maar eens ga proberen een rust dag te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.