Wat een week: Oudjaarsdag

Vandaag is het al oudjaarsdag en morgen begint gewoon 2018 al. Afgelopen week waren er alleen eerst nog de kerstdagen en het was mij gelukt om mee naar oma te gaan. Ik merkte hierdoor zelfs voor het eerst dat het echt langzaam wat beter met mij gaat. Verder was ik bezig met een snailmail pakketje en cadeautje inpakken.

Vorige week zondag had ik toch niet gefilmd, omdat ik Sissi had gekeken. En ondertussen was ik met andere dingen voor het snailmail pakketje aan de slag gegaan.

Op maandag (1ste Kerstdag) ging ik mee naar oma. Toen ik weer thuis was had ik voor het eerst zelf echt het gevoeld dat het beter met mij gaat. Mijn lichaam deed minder pijn en was minder vermoeid dan anders. Wel deed ik het              ’s avonds rustig aan en begonnen we aan een kerstpuzzel.

Dinsdag (2de Kerstdag) maakte we ’s ochtends de puzzel af. Die dag had ik het toch een stuk minder zitten, dus deed ik het rustig aan. Wel ging ik nog verder met het snailmail pakketje en las ik tijdschriften. Daarna ging ik op tijd naar bed.

Doordat maandag en dinsdag vanwege kerst zondagen waren kon ik namelijk pas woensdag mijn Vitamine B12 injectie halen. Hiervoor moest ik wel heel vroeg op, zodat ik op vrijdag heel laat ook nog de 2de kon halen. Verder ging ik aan de slag met het inpakken van cadeautjes. Daarna begon ik ook nog aan een pop-up cadeaudoosje voor deze cadeautjes.

Donderdags maakte ik het pop-up cadeaudoosje af en las ik nog wat tijdschriften. Verder maakte ik ook mooie foto’s van de natuur.

Voor het pop-up cadeaudoosje maakte ik vrijdag nog een gift tag. Daarna maakte ik foto’s van het cadeautje. Vervolgens ging ik weer aan de slag voor het snailmail pakketje. En laat in de middag ging ik mijn 2de Vitamine B12 injectie halen. Verder begon ik alvast met dit weekoverzicht. Uiteindelijk ging ik op de bank liggen, omdat ik last van mijn lichaam had en mij dus niet zo lekker voelde.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht af. Verder ging ik weer aan de slag met het snailmail pakketje en ik begon met het typen van mijn doelen.

En vandaag is het oudjaarsdag. Overdag hoop ik mijn doelen nog af te maken en nog wat dingetjes te doen voor het snailmail pakketje. Vervolgens ’s avonds eerst oliebollen eten met poedersuiker. Daarna later op de avond hapjes en dan het aftellen naar het nieuwe jaar. Om vervolgens buiten vuurwerk te gaan kijken. (Als het niet regent, anders kijk ik wel door de slaapkamerramen naar het vuurwerk.)

Dus voor nu nog een fijne oudjaarsdag en voor vanavond een goede jaarwisseling gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.