Wat een week: Paas prints

Pasen komt steeds dichterbij en dan wil je natuurlijk met decoratie en lekkers je huis in vrolijke paasstemming brengen. Zo ging ik voor afgelopen week aan de slag met paas prints en vouwde ik nog paasmandjes.

Op maandag kon je zien hoe je zelf een kaars leuk kunt bedrukken met paasservetten of door iets te print. Maar ook door met Mircon pennen een quote te handletteren, kun je een kaars mooi bedrukken. Je kunt dus ook met iets anders bedrukken dan paas prints.

Verder filmde ik op maandag nog de origami DIY die voor woensdag in de planning stond. En monteerde ik het beeldmateriaal. Het was mij namelijk niet gelukt om dit zondag al te filmen en monteren.

Dinsdags typte ik de tekst voor bij de video en de blogpost. En sprak ik de tekst voor de video in. Maar het lukte mij niet om de gesproken tekst nog bij de video te monteren.

Dus kwam er woensdag geen blogpost online. Wel maakte ik de video af zodat deze met 1 dag vertraging toch online kwam.

De video en blogpost van een paasmandje in bloem vorm moest ik wel donderdagochtend nog inplannen, omdat de video ’s nachts aan het uploaden was. Maar zo kon je alsnog zien hoe je zelf vrij gemakkelijk leuke paasmandjes kunt vouwen. Het zijn trouwens ook gewoon hele leuke mandjes om een cadeautje in te geven.

Donderdag begon met op de bank liggen en al liggende tekst typen om in te spreken voor de video van maandag. (De laptop had ik hiervoor aan de tv gekoppeld, om zo gemakkelijk vanaf de bank te kunnen werken.) Verder ben ik de rest van de dag bezig geweest met de foto’s verwerken en tekst typen voor de blogpost van vrijdag. Nou, niet helemaal ik was ook nog even buiten geweest met dat lekkere weer.

Toen kwam een cakerol met print online. Zo kun je zelf voor welke gelegenheid dan ook een mooie en lekkere cakerol met print maken. Bijvoorbeeld leuk om voor Pasen er met paas prints op te maken.

Verder typte ik vrijdag de tekst af, die ik vervolgens insprak. Ook heb ik ’s middag buiten even lekker genoten van het mooie weer. En foto’s gemaakt van bloemen en de bloesem die in de bomen aan het komen is. Daarna begon ik ook alvast aan dit weekoverzicht te werken.

Gisteren monteerde ik de gesproken tekst bij de video voor maandag. Ook typte ik de tekst voor de blogpost bij de video. Daarnaast maakte ik dit weekoverzicht af.

En vandaag begin ik met de DIY’s voor de rest van de week.

Heb jij ook genoten van het mooie weer?
De bloemen die gaan bloeien en de bloesem die aan de bomen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.