Wat een week: Pakketje versturen

Afgelopen week reageerde de winnaar van mijn 2 jarig bestaan winactie, dus kon ik het pakketje versturen. En als het goed is, is het pakketje inmiddels ook al bij haar bezorgd. Verder ging ik weer een keer fitnessen. En de kittens namen afgelopen week wat meer tijd in beslag.

Op maandag ging ik weer mijn Vitamine B12 injectie halen. Vervolgens stond ik op het punt om een video op te nemen waarin ik een nieuwe winnaar bekend ging maken. Gelukkig wilde ik nog even kijken hoe ik de eerste bekendmaking gefilmd had. Toen zag ik dat Lara’s Creative World de winnaar net gereageerd had. Dus hoefde ik toch geen nieuwe video op te nemen en ik kan eindelijk het pakketje versturen. Daarna deed ik het ’s middags rustig aan wel maakte ik buiten weer foto’s van bloemen.

Dinsdagochtend zocht ik naar origami video’s voor dubbelzijdig gekleurd papier. Om met het dubbelzijdig cadeaupapier dat mijn moeder een paar weken geleden voor mij kocht mooie dingen te vouwen.

’s Middag kon ik eindelijk weer een keer mee gaan fitnessen. Daar kreeg ik oefeningen voor mijn rug die ik ook thuis kan doen. Vervolgens gingen we nog even naar de winkel. En ’s avonds ging ik nog weer in mijn bullet journal aan de slag terwijl ik een film keek.

Woensdag de dag na de fitness had ik het minder lekker zitten. Hierdoor kon ik niet de laatste dingetje voor het winactie pakketje doen en foto’s maken. wel ging ik rustig verder in mijn bullet journal daar loop ik namelijk nog mee achter. Want of een bullet journal wel echt iets voor mij is weet ik nog niet. Tot nu toe werk ik nog op losse papiertjes met to do lijstje. En ’s avonds lag en zat ik op de bank tv te kijken.

Op donderdag was het vervolgens weer tijd om mijn Vitamine B12 injectie te halen. Daarna maakte ik het pakketje verder af, door nog wat krijtbord en logo sticker te plakken. En vervolgens maakte ik van alles nog even foto’s. ook moest ik de pocketletter anders indelen, omdat het pakketje anders te dik zou worden. Daarna las ik nog wat tijdschriften en ’s avonds zat ik lekker op de bank tv te kijken.

Vrijdagochtend zocht ik inspiratie voor mijn bullet journal. ’s Middags plakte ik het pakketje dicht. Dat was nog even een werkje om de het diamantdoosje strak genoeg dicht te plakken. Gelukkig werd het pakketje in de winkel goed gekeurd om als brievenbuspakketje te versturen. ’s Avonds keek ik een film en maakte ik alvast een beginnetje aan dit weekoverzicht.

Gisteren behandelde ik het nestje met 3 kittens met een middel dat ze beschermd tegen vlooien en teken. Ook was ik een andere kitten even kwijt, maar die bleek nog geen meter verhuisd te zijn en gewoon onder planten verstopt te zitten. Daarna ging ik verder met dit weekoverzicht. En ik kon via track en trace zien dat het pakketje bij de winnaar bezocht was. ’s Middags kwam ik er vervolgens achter dat de moederpoes van de 3 kittens die ik in de ochtend behandeld had, had verplaatst. En ik kon ze niet vinden. Dus ging ik weer even aan de slag met dit weekoverzicht.

Toen ik aan het begin van de avond de katten eten ging geven kwam de moederpoes van de 3 kittens eerst niet. Pas op het moment dat ik eigenlijk weer wilde gaan kwam ze er rustig aan lopen. In de tussentijd bleek de moederpoes met 1 kitten, haar kleintje naar binnen aan het verhuizen te zijn. Deze moederpoes heb ik vanaf het begin geholpen met haar kleintje. Dus dat deed ook nu weer door de kitten in het doosje te zetten waar de moederpoes in ging zitten. Daarna volgende ik de andere moederpoes stiekem en vond ik ook de 3 kittens weer terug. ’s Avonds maakte ik dit weekoverzicht af. En ik ging nog even in mijn bullet journal aan de slag.

En vandaag wil ik heel graag weer aan de slag met het filmen van een DIY waar ik al heel lang geleden mee begonnen ben. Deze gaat onderdeel uit maken van een pakketje dat ik eigenlijk ook al heel lang van plan ben naar iemand te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.