Wat een week: Pasen

Vrolijk Pasen iedereen. In dit weekoverzicht laat ik de paas DIY’s van afgelopen week zien. Deze zou je zelfs vandaag of morgen nog kunnen maken.

pasen

Op maandag kwamen deze fluffy pompom eitjes online. Deze zijn eenvoudig te maken, zelfs nu het al Pasen is.

Omdat het zondag niet meer gelukt was om het beeldmateriaal te monteren deed ik dit maandag. Daarnaast typte ik de tekst voor bij de video en sprak ik deze in.

Vervolgens monteerde ik op dinsdag het geluid bij de video. Ook typte ik de tekst voor de blogpost bij de video.

Zo kon woensdag de video paashaas ei houder vouwen online komen. Misschien nog leuk om voor vandaag en morgen te maken. Dan kun je hier een gekookt eitje in op tafel zetten.

Woensdagochtend was een minder goede start. Ik moest namelijk mijn ontbijt liggend op de bank op eten. Daarna ging ik even naar een schoenenwinkel en een paar boodschappen doen met mijn ouders. ’s Middags verwerkte ik de foto’s voor de blogpost van vrijdag.

Hier typte ik op donderdag de tekst bij. En ik begon aan dit weekoverzicht.

Op vrijdag kwam de blog paasbrood met ei online. Deze kun vandaag of morgen nog zelf maken voor Pasen. Dan hoef je namelijk alleen broodjes te baken en heb je de eitjes meteen in de oven gekookt.

Zelf deed ik vrijdag niet zoveel. Ik keek verschillende films en bedacht wat ik zo ongeveer wil gaan halen voor de winactie wanneer mijn blog en Youtube kanaal in mei 1 jaar bestaan. (Het is alleen nog een beetje kijken wanneer ik daarvoor naar de winkel kan.)

Zaterdag moest ik het rustig aan doen. Ik maakte dit weekoverzicht af. En ’s avonds begon ik met het typen van de blogpost voor komende week.

Vandaag beginnen met een paas ontbijtje. Verder wil ik gaan filmen, daarvoor moet ik eerst even een back-up van de camera maken.

Nog even een mededeling.
De komende 2 weken gaat er een blog pauze zijn. Deze week woensdag komt er wel nog een blogpost en op de zondagen, maar verder moet ik even bij komen van de drukte.

Welke drukte!
We hebben een tijdje terug namelijk besloten om het huis van mijn ouders (waar ik ook woon) in de verkoop te zetten. Hiervoor moest het huis opgeruimd worden voor de foto’s. (Ik deed dus meer dan ik in het weekoverzicht verteld had, maar ik vond het wel zo netjes dat mensen die dichtbij staan eerst wisten dat we willen gaan verkopen.)

Dit is de reden dat er de komende 2 weken minder blogposts online komen. Dan kan mijn lichaam weer een beetje tot rust komen.

Nog een vrolijk Pasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.