Wat een week: Pauze inlassen

Het was afgelopen weken voor mij al te warm weer en komende week wordt het nog warmer. Daarom ga ik even een pauze inlassen op mijn blog. Dan kan ik tussen het verzorgen van de kittens (Wat met het hete weer toch gewoon moet.) rusten.

Met dit warme weer kan ik buiten het verzorgen van de kittens eigenlijk bijna niks doen. Daarom ga ik ook een pauze inlassen. Hierdoor zal ook dit weekoverzicht korter worden.

Zo kon ik in de ochtenden en avonden (Als het niet te warm was.) foto’s    maken van bloemen en eten dat we kweken.

Buiten hebben we onder andere courgettes staan en in een kasje komkommers, tomaten, paprika’s en meloenen.

Verder ging ik deze week weer netjes mijn 2 Vitamine B12 injecties halen. Ik ben trouwens benieuwd hoe het gaat als ik met nog warmer weer een stukje in de auto moet.

Iedere ochtend, middag en 2 x in de avond keek ik bij de kittens. Dan gaf ik ze eten, water, maakte ik de kattenbakken schoon en speelde ik even met de kittens. Daarna moest ik het dan echt weer even rustig aan doen en soms zelfs op de bank gaan liggen.

Daarnaast hield ik afgelopen week TV Gelderland in de gaten, want mijn broer liep voor het eerst de vierdaagse van Nijmegen. En hij liep de 50km uit, echt een knappe prestatie.

 

Door het extreme warme weer dat er gaat komen ga ik een pauze inlassen met bloggen. Hoelang er geen weekoverzichten en DIY’s online gaan komen week ik nog niet. Door het warme weer kon ik al niet echt aan de slag met DIY’s, omdat mijn handen pijn doen. Maar nu dus even helemaal pauze door de hitte. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Doen jullie het ook rustig aan met het warme weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.