Wat een week: Pop up en rozen

Afgelopen week ging over pop up en rozen. Dit verwerkte ik in een kaart, een doosje en gebruikte ik als inspiratie bij het smikkelblog. En ik was/ben benieuwd of jullie al uitkijken naar kerst DIY inspiratie.

zondag-25-september-weekoverzicht pop up en rozen

Bij de kaarttechniek van deze week ging ik aan de slag met een pop up kaart rozenboeket. Wanneer je deze kaart open maakt komt er een heel boeket bloemen tevoorschijn. (Dit is dus een combinatie van pop up en rozen in een.)

pop-up-kaart-bloemenboeket-kaart-open-rand-versiert

Dinsdag ging ik verder met de kaart van maandag. De voorkant moest ook nog versierd worden. Dit deed ik door een roos te borduren met kraaltjes.

roos-borduren-met-kraaltjes

Nu al kerst!” luide de titel van woensdag. Niet dat ik de herfst helemaal oversla, maar vanaf oktober zal er waarschijnlijk dus ook al kerst inspiratie op mijn blog te zien zijn. (In de winkels beginnen de kerst spulletjes ook al te verschijnen.)

kerstster-alle-2-voor-het-raam

Bij inpakken speciaal liet ik zien hoe je een pop up doosje kunt maken. Als je de deksel van het doosje afhaalt dan valt het doosje mooi open. Zo zie je het cadeau in een keer helemaal.

pop-up-doosje-klaar

Als hapje maakte ik bladerdeeg roosjes. Dit is een variant op de appelflap. Het is niet alleen lekker, maar ook nog eens mooi om te zien. Heel lekker als hapje op een feestje of als toetje bij een etentje.

bladerdeeg roosjes

Ondertussen ben ik natuurlijk weer druk met het verwerken van het blog materiaal voor komende week. (Die maakte ik afgelopen week, de planning is dus best krap. Zeker als het maken meer energie en tijd kost dan ik verwacht had.) En daarna weer snel aan de slag voor de eerste week van oktober. (Ja, het is al bijna oktober.)

Heb jij al eens iets gemaakt met de pop up techniek?
En zou je nu al DIY’s met kerst inspiratie gaan kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.