Wat een week: Rusten voor de kerstdagen

Afgelopen week zorgde ik dat ik al vroeg in de week mijn blogposts af en ingepland had staan. Op deze manier kon ik alvast rusten voor de kerstdagen. Verder ging af en toe even aan de slag met stukjes van DIY’s.

Maandag typte ik nog 1 van de blogpost die ik zondag wilde typen verder af. Vervolgens las ik een aantal tijdschriften. Daarna ging ik een paar uur op de bank liggen, om alvast te rusten voor de kerstdagen. Verder kwam er op maandag een smikkelblog kerstoverzicht online. (Daarin vindt je links naar de blogposts waarin ik al deze lekkere hapjes uitleg.)

Deze week moest ik op dinsdag mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna werkte ik even aan 2 DIY’s en ’s avonds keek ik een film.

Woensdags ging aan de slag met het samen stellen van spulletjes voor een snailmail. Vervolgens deed ik spelletjes op de pc en lag ik ’s middags nog 1 uur op de bank. En ’s avonds nog lekker tv gekeken.

Op donderdag deed ik het rustig aan, zo filmde ik een klein stukje voor een DIY. Verder las ik ’s middags weer 1 uur op de bank om te rusten voor de kerstdagen die gaan komen. Vervolgens ’s avonds Expeditie Robinson kijken en Carlos won, yes.

Deze week moest ik mijn 2de Vitamine B12 injectie op vrijdag halen. Daarna ging ik met een DIY aan de slag waar ik komend jaar hopelijk een nieuwe categorie mee ga beginnen. Verder maakte ik een begin aan dit weekoverzicht en kwam de blogpost over deze schattige sneeuwpop donuts online.

Gisterochtend had ik mijn buik niet zo lekker zitten en deed ik dus ook niet veel. ’s Middag ging ik verder met dit weekoverzicht terwijl ik ondertussen een serie aan had staan. En ’s avonds ging ik nog met het snailmail pakketje verder terwijl ik tv keek.

Vandaag hoop ik verder te gaan met het filmen voor een DIY. Deze gaat onderdeel uitmaken van het snailmail pakketje dat ik binnenkort op wil sturen. En ’s avonds kijken we “All you need is love kerstspecial”.

Wat doe jij op kerstavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.