Wat een week: Rusten

Op nieuwjaarsdag kon ik gelukkig weer mee naar oma, net als met kerst. Daarna was het wel tijd om wat meer te rusten. Wel werkte ik nog aan wat dingen voor in het snailmail pakketje waar ik mee bezig ben.

Met oud op nieuw waren ze hier in de buurt al voor mooi vuurwerk af aan het steken. Om 12 uur keek ik niet alleen naar het vuurwerk, ik maakte er ook foto’s van.

Nieuwjaarsdag deed ik het rustig aan, zo las ik een paar tijdschriften en keek ik een film. Daarna ging ik mee naar oma. Deze keer koste het mij meer energie en toch typte ik ’s avonds nog een klein stukje voor een blogpost.

Vervolgens ging ik dinsdag mijn vitamine B12 injectie halen, omdat maandag weer een zondag was. Daarna ging ik een half uurtje op de bank liggen. Vervolgens ging ik even aan de slag met het snailmail pakketje. Hierna ging ik weer even op de bank liggen tot ik de katten eten moest gaan geven. Toen ik daarmee klaar was ging ik weer liggen tot we konden gaan eten. ’s avonds maakte ik nog de blogpost voor woensdag af en plande deze in.

Woensdag maakte ik een handlettering in het doosje van het snailmail pakketje. Verder ging ik ’s middags op de bank liggen rusten. Daarna plakte ik een kerstbeeldje dat tijdens het opruimen kapot was gevallen. Er bleken alleen nog 2 stukje te missen. Verder kwam er op woensdag mijn doelen voor 2018 online. hierin liet ik ook weten dat ik het deze maand niet zoveel zal posten, zodat ik het nog even rustig aan kan doen.

Donderdagochtend keek ik fast and the furious 8 terwijl ik op de bank lag. ‘s middag ging ik verder met het filmen van een DIY. In de avond vouwde ik nog een briefenvelop voor in het snailmail pakketje.

Op vrijdag was het tijd voor mijn 2de vitamine B12 injectie. Verder perste ik een citroen om citroenijsklontjes mee te maken. Vervolgens stootte ik onder het douche mijn hand flink, hopelijk ga ik daar niet al te veel last van houden. Daarna ging ik even op de bank liggen om te rusten en ’s avonds maakte ik nog een begin aan dit weekoverzicht.

Gisterenochtend vonden we de 2 missende stukje van het kerstbeeldje onder de kast. Door deze er ook nog tussen te plakken was het beeldje weer heel.

Verder typte ik dit weekoverzicht af terwijl ik een serie keek. En ’s avonds keek ik een film. Helaas had ik toch nog best wel last van mijn hand.

Hopelijk heb ik vandaag minder last van mijn hand, anders moet ik morgen een afspraak bij de dokter maken. En dan zal ik ook wel naar het ziekenhuis moeten om foto’s te laten maken. Dus ik hoop vandaag nog een DIY af te kunnen maken, die het hoofdonderdeel van het snailmail pakketje vormt. Als het dan niet goed blijkt te zijn met mijn hand, dan kan deze snailmail toch eindelijk eens op de post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.