Wat een week: Tandarts en huisarts

Afgelopen week liep de planning niet helemaal zo als ik die gemaakt had. Doordat ik zowel naar de tandarts als naar de huisarts was geweest, had ik ook wat rust nodig. Hierdoor kreeg ik niet alle DIY’s af die graag had willen posten.

Het was de bedoeling dat deze week een back 2 school week ging worden op mijn blog. Zo kwam er maandag een back 2 school overzicht van de DIY’s van afgelopen jaar.

Ik merkte alleen op maandag al dat ik in tijdnood kwam hierdoor ging ik een beetje met mijn planning schuiven. En verwisselde ik de video voor woensdag met de fotoblog voor vrijdag. Dus begon ik met het verwerken van de foto’s.

Verder was het maandag weer tijd voor een vitamine B12 injectie. ’s Avonds keek ik een film en puzzelde ik wat.

Dinsdags belde ik het B12 institute over de mail voor een vervolg afspraak die ik gestuurd had. Komende week hoor ik daar mee over. Daarnaast verwerkte ik de rest van de foto’s. Ook ging ik met Bella onze hond naar buiten, omdat mijn moeder en zus een dagje winkelen waren. Verder las ik nog een aantal tijdschriften.

Op woensdag moest ik naar de tandarts voor controle. Alles was goed alleen beetje tandsteen. En toch moet ik komende week terug. Dan gaat de tandarts namelijk mijn laatste 2 verstandskiezen eruit halen. Nadat we bij de tandarts klaar waren, gingen we nog even naar de Intratuin voor planten als cadeautje voor de verjaardag van mijn moeder. Bij thuis komst was er bezoek en ik was op. Toch maakte ik de fotoblogpost af. Zo kwam de blogpost washi tape tekst nog wel op woensdag online, alleen wat later.

Donderdag ging ik weer een vitamine B12 injectie halen tevens had ik ook een afspraak bij de huisarts. We hebben namelijk een nieuwe huisarts en ik hoopte dat deze mijn vitamine B12 behandeling wel van de specialist wilde overnemen. Maar dat doet ze niet, omdat er nog te weinig bekend is over vitamine B12. Dit houd in dat ik waarschijnlijk ieder jaar een keer naar het B12 institute in Rotterdam moet alleen voor mijn recept.

Vervolgens was ik nog even begonnen met een video monteren, maar mijn lichaam was op. (Voor mijn doen ook niet gek na die dag, de dag er voor en een druk weekend.) Dus ging ik op de bank liggen. ’s Avonds mochten de kittens nog een laatste keer in de keuken spelen. We hadden besloten dat de kittens daarna weer op het erf los mochten lopen. En ik puzzelde een beetje.

Op vrijdag was mam jarig. Eerst lieten we die ochtend de 4 kittens die nog niet verkocht waren weer op het erf los. Vervolgens besloten we de kitten die later nog geboren was te verkopen. Hiervoor plaatste we deze in het hok op stal. Deze kitten moet namelijk eerst even ontvlooid en ontwormd worden voordat ze naar binnen mag. Voor deze kitten hebben we al een nieuw baasje gevonden. Wel moet de kitten nog hier blijven tot ze oud genoeg is.

Verder maakte we de puzzel af en ging ik weer aan de slag met de video monteren. ’s Avonds kwamen de 4 kitten die we los hadden gelaten voor de deur zitten. Nadat we ze een paar keer naar de stal hadden gebracht waar ze binnen kunnen en eten krijgen bleven ze daar toch.

Gisteren typte ik dit weekoverzicht. Ook kreeg ik ontvlooiingsmiddel zo kon ik de kitten ontvlooien. Vervolgens maakte ik nog een begin aan het typen van de voice over voor bij de video die ik eigenlijk deze week had willen posten.

En vandaag hoop ik de voice over af te maken en in te spreken. Om zo de laatste back 2 school DIY toch komende week nog te kunnen posten. Meer DIY’s zullen er ook niet online komen. Ik denk namelijk dat ik na het laten trekken van mijn verstandskiezen even een paar dagen niet zoveel zal doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.