Wat een week: Te warm & Moederdag

Vandaag is het Moederdag en gelukkig is het niet zo warm als afgelopen week. Toen was het te warm voor mijn lichaam. Hierdoor ging het verwerken van DIY’s minder snel. En moest ik zelfs fitness afbellen.

Afgelopen zondag liep de planning helemaal anders toen er ’s morgens om 9 uur al 2 meisjes van een jaar of 8, 9 met hun papa mee kwamen. Hun vader ging mijn vader helpen en ondertussen bleven zij spelen. En eigenlijk was het overdag te warm voor mij. Dus toen het bijna 4 uur ’s middags was voordat ze weer naar huis ging, was ik helemaal op. Even later kwam de vader van de meisjes nog terug, omdat hij zijn mobiel vergeten was. En toen had hij hun puppy even mee genomen. Daarna ging ik op de bank liggen. En toen ik ’s avonds de katten eten ging geven maakte ik nog een foto van een waterlelie. Vervolgens kreeg ik bericht terug van Wish dat er nog een pakketje opgestuurd wordt. Verder besloot ik om een DIY toch anders af te maken, waardoor ik hopelijk minder tijd nodig ga hebben.

Op maandag had ik bij het opstaan het al niet zo lekker zitten. Gelukkig kon ik toen weer mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna was ik even op de bank gaan liggen. ’s Middags ging ik verder met het monteren van een video. Vervolgens was ik voor het avondeten 1 uurtje op de bank gaan liggen. Daarna begonnen met het typen van de voice over voor de video die ik ’s middags gemonteerd had. En nog wat tijdschriften gelezen.

Dinsdagochtend ging ik verder met het typen van de voice over. Doordat het te warm was voor mij, lukte het mij niet om mee te gaan fitnessen. Wel sprak ik de voice over in. Daarna kwam ik er achter dat ik helemaal was vergeten om de blogpost en video voor die dag in te plannen. Zo kwam de video van de handlettering kit van Action ’s avonds als nog online. Verder typte ik de blogtekst voor bij de video waar ik ’s middags de voice over voor insprak.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Op woensdag was het pas echt te warm ’s middags gaf de thermometer zelfs 30 graden aan. In de ochtend monteerde ik de voice over bij de video. Deze kon ik vervolgens ’s middags laten uploaden. Toen kwam er bezoek, ondertussen begon ik alvast met het monteren van de volgende video. Dit kreeg ik alleen niet af, omdat het meer dan 2 uur beeldmateriaal bleek te zijn.

Dus ging ik donderdag verder met het monteren van die video. ’s Middags kwam er weer bezoek, hierdoor ging het monteren een stuk langzamer. Daarna maakte ik nog weer wat foto’s van bloemen. En misschien krijgen we dit jaar dan toch een keer kiwi’s van eigen struik. (Hij heeft in ieder geval bloemknoppen genoeg.) Vervolgens ging ook ’s avonds het monteren niet zo snel, doordat ik ondertussen een film keek.

Doordat donderdag een zondag was kon ik pas op vrijdag mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna monteerde ik het laatste stukje van de video. Vervolgens begon ik met de voice over typen voor bij de video. En ’s avonds maakte ik alvast een opzetje voor dit weekoverzicht. Op vrijdag kwam trouwens nog online hoe je zelf krasstickers kunt maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gisteren maakte ik dit weekoverzicht af. Daarvoor maakte ik ook nog foto’s van een pioenroos. Verder hoop ik nog de rest van de voice over te kunnen typen.

En vandaag is het Moederdag. In de ochtend hoop ik de voice over in te kunnen spreken. Daarnaast viert mijn peet tante vanmiddag haar verjaardag en ga ik proberen om daar ook mee naar toe te gaan. Wat ik vanavond nog kan doen weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.