Wat een week: Terug van weg geweest

Daar ben ik dan weer, terug van weg geweest. De pauze die ik inlaste heeft
een stuk langer geduurd dan dat ik gehoopt had. Namelijk 3 maanden, maar inmiddels ben ik weer lekker bezig met DIY’s maken en filmen. Die ik weer tot video’s verwerk voor jullie. Alleen ben ik wel aan het twijfelen over of ik verder ga met deze categorie “Wat een week”.

Even globaal wat er sinds de ingelaste pauze (van 3 maanden geleden) zoal is gebeurt. Tijdens de zomer kon ik niet zoveel doen, omdat het lang echt warm weer was. Dat bleek voor mijn lichaam niet zo fijn te zijn.

Uiteindelijk heb ik wel 5 van de 10 kittens kunnen verkopen. En toen de andere kittens met mooi nazomer weer, weer terug naar buiten gingen was de bangste kitten inmiddels ook eindelijk tam geworden.

Vervolgens ging ik met mijn hand terug naar het ziekenhuis. Ja, de hand die ik begin januari had gestoten. En nu werd ik doorverwezen naar gespecialiseerde handtherapie. Die zei dat ze mij veel eerder al hadden moeten doorverwijzen. Dan had ik er helemaal niet zolang mee hoeven rond te lopen. Inmiddels ben ik klaar met de therapie en nu gaat het weer een stuk beter met mijn hand. De laatste keer dat ik naar de therapie ging moest ik de geleende handknijper weer mee nemen. Om meteen een beetje reclame te kunnen maken voor mijn blog en YouTube-kanaal verpakte ik de handknijper in dit diamantdoosje.

Doordat ik voor mijn hand naar de therapie ging heb ik wel fitness stil gelegd. Want 2 keer per week een “grote” activiteit buitenhuis dat is te veel voor mij. En nu heb ik een eerste afspraak voor ergotherapie, dit op aanraden van de handtherapeut. Misschien dat die mij kunnen helpen meer uit mijn dagelijks leven te halen.

En verder ben ik weer lekker aan de slag geweest met DIY’s voor kerst. Ik heb al verschillende origami DIY’s gefilmd. Vervolgens bedacht ik alleen dat het slimmer is om eerst kerstkaart DIY’s online te zetten. Dus ben ik nu druk bezig met het filmen en verwerken van kerstkaarten. Hiervoor heb ik dit jaar gekozen om oude kerstkaarten een 2de leven te geven. En morgen komt de eerste video van de nieuwe categorie “2de leven kerstkaart” online.

Verder ben ik aan het twijfelen of ik dit onderdeel “Wat een week” wel blijf doen. Ik merk namelijk dat ik hier best veel tijd voor nodig heb die ik liever besteed aan het maken van DIY’s.
Dus ben ik er over aan het denken om “Wat een week” te gaan schrappen.
Laat even weten wat jij hiervan vinden?

PS: Ondertussen heb ik inmiddels een Instagram account aangemaakt. Dus je kunt mij nu ook via Instagram volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.