Wat een week: Trainen met een stressbal

Afgelopen week ging ik weer voor mijn hand naar het ziekenhuis. Hier kreeg ik te horen dat mijn hand gewoon herstellende is en dat ik goed moet trainen met een stressbal. Verder was de printer stuk, dus kwam er een nieuwe en werd er ook meteen een tablet gekocht.

Afgelopen zondag deed ik toch meer dan alleen tijdschriften lezen en film kijken. (Zoals ik vorige week in “Wat een week: Wish bestelling binnen” verwachten nog te doen.) Ik hielp namelijk mee met pizza maken. En ik plaatste nog snel een bestelling bij Wish, omdat het de laatste dag 10% Valentijns korting was. (De korting ging ook van de verzendkosten af, de meeste producten die ik bestelde hadden trouwens alleen verzendkosten.)

Op maandag haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. Vervolgens zocht ik wat informatie op over avocado en amaryllis kweken. Ik ben beide namelijk aan het proberen, de avocadopit sinds eind vorig jaar en de amaryllis al wat langer geleden. Zo kwam ik er achter dat ze voedingswater nodig hadden.

Verder bestelde ik nog iets voor iemand anders. Daarna ging ik even op de bank liggen tv kijken en ’s avonds keek ik series op tv.

De bestelling van de dag ervoor kwam dinsdagsochtend al binnen. Vervolgens keek ik een serie op de laptop zo kon ik ondertussen mooi zittend even fietsen. In de loop van de middag ging ik weer op de bank liggen en keek ik daar de serie verder op tv. ’s Avonds belde ik de gene waarvoor ik een bestelling had gedaan dat deze binnen was.

Woensdag had ik weer een afspraak in het ziekenhuis voor mijn hand die ik begin januari bezeerde. De specialist kon door op een bepaalde manier aan mijn hand te voelen terwijl ik die moest bewegen vaststellen dat de fractuur genezen was. En er waren ook geen pezen afgescheurd, want dan kon ik mijn vinger niet bewegen. Verder stelde hij dat bij een gewoon gezond iemand de pezen bij zo’n lichte fractuur ook niet zouden scheuren. Hier haakte ik op in dat ik al 10 jaar thuis zit door mijn Vitamine B12 deficiëntie. En dat pijn mijn hoofdsymptoom is. Waarop dat zijn verklaring was dat ik dus meer pijn zou waarnemen. Het was vooral belangrijk om mijn hand te gaan trainen met een stressbal. ‘s middags typte ik dit weekoverzicht alvast tot zover.

Verder kwam ik er achter dat ik dus niks meer verdien met mijn YouTube-kanaal. Ook kreeg ik een mail dat ik binnen 2 maanden mijn blog moet verlengen. Ik had eigenlijk gehoopt om dat dit jaar voort van mijn YouTube inkomsten te kunnen betalen, maar helaas niet. Daar heb ik nog veel abonnees voor nodig. Hier kun jij mijn bij helpen door je te abonneren op mijn YouTube-kanaal wanneer jij mijn video’s bekijkt.

Op donderdag haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. Vervolgens begon ik met het uitproberen van een DIY. Daarna kon ik mijn hand gaan trainen met een stressbal die mijn moeder voor mij gekocht had. ’s Middags wilde we de inkt van de printer vervangen, maar de printer herkende de originele inkt niet. Uiteindelijk bleek bij de rode kleur 1 van de 3 sensorpinnetjes eruit te zijn. Nadat we een hele tijd geprobeerd hadden om het pinnetjes er terug in te krijgen, (Ondertussen had ik al eens mijn handen vol zwarte inkt zitten, maar gelukkig wel zo goed als schoon gekregen.) zelfs bezoek hielp even mee en toen we het pinnetje niet meer aan konden zijn we maar gestopt. ’s Avonds zagen we weer dat de kittens van afgelopen jaar bij de rode kater (Die hier is komen aan wandelen.) aan het proberen waren om aan de buik te drinken.

Toen ik op vrijdag de dierenarts zag vroeg ik of een kater melk kon geven. Maar dat was toch iets zeldzaams, wel kwam het ooit voor dat kittens nog een zuigreflex hadden en niet meer bij de moederpoes mochten drinken. Verder waren mijn ouders een nieuwe printer gaan kopen en die moest natuurlijk even geïnstalleerd worden. Net als de tablet die ze ook gekocht hadden. Zo kon ik candy crush spelen op de tablet. ’s Avonds kreeg ik even heel erge last van mijn buik en heb ik uiteindelijk de avond op de bank doorgebracht.

Die nacht (Vroeg in de ochtend.) moest ik op om te eten, omdat ik misselijk was. Verder typte ik gisteren dit weekoverzicht af terwijl ik begonnen was met het kijken van een nieuwe serie. ’s Middags hielp ik een klein beetje met monchou taart maken en ’s avonds hielp ik met appeltaart maken. Mijn hand vond het schillen van de appels alleen niet zo leuk, maar evengoed deed ik nog mijn hand nog trainen met een stressbal. Tja en taart maak je niet zomaar. Zo kwamen ’s avonds de kameraden van mijn broer om zijn verjaardag te vieren.

En vandaag komt de familie op bezoek en zal ik dus verder niet zo veel doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.