Wat een week: Vaderdag & kittens

Afgelopen week ging ik nog aan de slag met een DIY voor Vaderdag. Verder hielden de verschillende nestjes met kittens mij ook goed bezig. Wat best wat energie koste. Dus moest ik ook rusten, waardoor ik een beetje in tijd nood kwam met de DIY van afgelopen week.

Op maandag haalde ik weer mijn Vitamine B12 injectie. Daarna deed ik alvast voorbereidend werk voor een DIY voor Vaderdag. Verder last ik wat tijdschriften en ik maakte foto’s van de kitten die op stal zat. De moederpoes had vandaag namelijk besloten dat ze liever buiten in een grote plantenbak zat. Zoals je kunt zien is de kitten best apart van kleur, hierdoor heeft mijn zus de kitten Molly genoemd.

Dinsdagochtend ging er een neusvleugeltje van mijn bril af. Gelukkig wilde mam voor mij met mijn bril naar de winkel gaan. Ondertussen was ik toen maar alvast gaan douche, zodat ik mijn bril niet zo zou missen. Daarna ging   ik op de bank liggen, maar ik was blij toen mam weer thuis was met mijn bril. ’s Middags ging ik weer niet fitnessen wel filmende ik een DIY voor Vaderdag. ’s Avonds begon ik met het beeldmateriaal monteren.

Om 5 uur in de ochtend van woensdag moest ik al op om wat te gaan eten. Daarna ging ik nog weer even terug naar bed. Vervolgens ben ik een groot deel van de dag bezig geweest met het monteren van het beeldmateriaal voor de Vaderdag DIY. Verder maakte ik weer foto’s van bloem in de tuin, zoals deze mooie hieronder. Toen ik klaar was met het monteren ging ik aan de slag met het typen van de voice over. ’s Avonds ruste ik even uit op de bank.

Donderdag moest ik op tijd opstaan om al vroeg mijn Vitamine B12 injectie te halen. Toen ik daarna de katten eten gaf maakte ik foto’s van het oudste nestje met kittens. Daarna ging ik verder met het typen van de voice over. In de loop van de middag kon ik vervolgens de voice over inspreken. ’s Avonds bedacht ik mij dat ik nog een stukje wilde filmen voor de DIY video. En ik typte de blogtekst voor bij de video. Ook hield ik ’s avonds nog 2 kittens vast. 1 van de 2 was namelijk het nestje en daarmee ook de plantenbak uit gekropen. Hierdoor kroop hij wat op de stoep rond. Vervolgens plaatste ik ze weer netjes terug.

Op vrijdag was ik uiteindelijk nog tot het einde van de middag bezig met het monteren van de voice over. Vervolgens moest ik de video nog uploaden. Toen ik ’s avonds de katten weer eten ging geven maakte ik foto’s van de 2 kittens die ik de avond daar voor ook vast had gehad.

Later op de avond kwam vervolgens de video Magische van kleur veranderende Vaderdagskaart online. Verder heb ik die avond op de bank gelegen en een film gekeken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gisteren was het de bedoeling om aan dit weekoverzicht te beginnen, maar dit lukte niet zo goed, omdat ik een film aan had gezet. Vervolgens besloot ’s middags 1 moederpoes haar kittens te willen verplaatsen. Eerst probeerde ik ze nog terug te zetten, maar dat leek niet zoveel zin te hebben. Ondertussen merkte ik dat de 2 kittens misschien honger hadden. Dus probeerde ik ze eten te geven. Het mannetje had het meteen door. Bij het vrouwtje moest ik een beetje helpen. Vervolgens ging de moederpoes toch weer het mannetje verplaatsen. Dus wilde ik het vrouwtje daar ook hebben, maar de moederpoes nam haar niet meer. Daarom gaf ik het vrouwtje later nog een keer eten, nu had ze het eten al beter door. Uiteindelijk kwam de moederpoes toch kijken en nam ze ook deze kitten mee. Vervolgens moest ik toen dit weekoverzicht nog even typen.

En vandaag is het Vaderdag, misschien wil je nog wel snel iets inpakken. Dan kan dit overhemd een leuke manier zijn.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Of deze overhemd envelop met stropdas om bijvoorbeeld een gift card in te geven.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Verder denk ik dat ik het vandaag maar eens een dagje rustig aan ga doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.