Wat een week: Vaderdag & de kittens gaan verkopen

Vandaag is het Vaderdag. Hiervoor kwamen er afgelopen week 2 DIY’s voor online. Beide wil is waar met een beetje vertraging. Dit komt doordat het verzorgen van de kittens veel tijd kost.

Vaderdag

Afgelopen maandag kon ik tussen het verzorgen van de kittens door een klein beetje werken aan de blogpost die eigenlijk voor die dag bedoeld was.

Hier ging ik dinsdag mee verder. En ik had weer contact met het B12 institute in Rotterdam. (Waar ik komende week een afspraak heb.)

Op woensdagochtend ging ik naar een acupuncturist voor Tuina. Dit zijn massagetechnieken die het lichaam in balans brengen. Andere keren kwam ik daar voor acupunctuur, maar dat vroeg tijdens de behandeling dan te veel energie van mijn lichaam. Hierdoor kon vaak niet het volledige uur met naaldjes liggen. En dat is jammer van de behandeling.

’s Middags lukte het mij uiteindelijk om de eerste DIY voor Vaderdag af te krijgen. De laatste tekst hiervoor typte ik liggend op de bank. Vervolgens kwam om 19 uur de blogpost Vaderdagkaart met stencil achtergrond online.

Donderdag rusten ik weer veel tussen het verzorgen van de kittens door. Op deze dag probeerde we of de kittens al zelf kunnen eten. De iets oudere kitten die ik ook naar binnen had gehaald had het wel door. De rest was alleen wat door het eten heen aan het lopen en moesten daarna nog gevoerd worden.

De dag erna hadden de kittens ’s avonds na overdag een paar keer proberen, het eten eindelijk een beetje door. Ook monteerde ik een groot deel van de voice over bij de video die eigenlijk voor die vrijdag in de planning stond.

Vervolgens maakte ik die video zaterdag af. En kwam deze overhemd envelop met stropdas zaterdag avond online.

Op zaterdag hadden we ook een hok schoon gemaakt voor de kittens die hier buiten rond lopen. Deze ging ik vangen toen het voor de katten etenstijd was. Het lukte alleen niet om alle kittens die met moederpoes van het bos afkwamen te vangen.

Vandaag op Vaderdag kon ik er weer een te pakken krijgen. Nu loopt er nog eentje zover ik weet. We hebben namelijk besloten om ze tam te maken en te gaan verkopen. Verder maakte ik vandaag pas dit weekoverzicht. Vandaar dat ook deze blogpost een beetje later is dan normaal.

Mededeling:
Komende week komen er geen blogpost online. En hoe het met mij gaat nadat ik bij het B12 instiute in Rotterdam ben geweest weet ik nog niet. Het kan dus zijn dat er een paar weken geen of minder blogposts online komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.