Wat een week: Vakantie

Hey, even een weekoverzicht. Ik heb dan wel geen blogs online gezet deze week, (Even een blogpost vakantie.) maar zoals ik al aangaf kon het zijn dat er op zondag of woensdag toch wat online kwam. Dus neem ik graag even mijn week met je door.

Zondag 14 augustus vakantie

In de doelen voor augustus liet ik al weten dat ik even een paar weken nodig had om rustig een beetje vooruit te werken, te genieten en mijn ID moest verlengt worden.

ID verlengen.
Op maandag dus maar meteen mijn ID laten verlengen. En dan moet je eerst van de “leuke lachende” foto’s laten maken.

Pasfoto

Winkelen.
Toen ik dat toch al moest kon ik net zo goed meteen even wat winkels in gaan voor spulletjes die ik nog nodig had voor de DIY’s die ik ging maken. Hier komt woensdag trouwens een shoplog (foto versie) van online.

Een geboorte kaart maken.
Een vriend van mijn broer was papa geworden. Hier maakte ik een leuke kaart voor. Ik deed er wel 2 dagen over, omdat het winkelen van maandag toch weer veel van mijn lichaam gevraagd had. Deze kaart ga je trouwens nog een keer terug zien op mijn blog. (Ik ben namelijk van plan een maand lang op maandag bij “Techniek: Tips & Tricks:” verschillende technieken van kaarten maken te laten zien.)

Back 2 school DIY’s.
Daarna ging ik aan de slag met back 2 school DIY’s . Deze komen vanaf 22 augustus online. Dan ga ik namelijk weer beginnen en wel met een back 2 school week. Zelfs het Smikkelblog is in dit thema. En nog echt lekker ook. Waar ik voor het maken nog zo mijn twijfels over had.

Genieten.
Een van de doelen voor deze maand was geniet. (Ook van dingen die niks met mijn blog te maken hebben.) Ik moet zeggen die momentjes heb ik ook zeker gehad.

Toch meloen.
We hadden namelijk zelf meloenplanten van zaadjes af opgekweekt. De planten kregen wel bloemen, maar ging geen vruchten dragen. Tot ik dit meloentje zag.

Meloen klein

Toen we beter gingen kijken zagen we aan een andere plant nog een grotere. Een beetje verstopt achter de bladeren van de komkommer.

Meloen groot

Meer in het kasje.
Verder hebben we dus ook komkommers, tomaten, witte en blauwe druiven (Eerder groen en paars als je het mij vraagt.) en zo in het kasje staan.

Uit het kasje

Vallende sterren.
Vrijdag op zaterdag was er een meteorieten regen. (Helaas lukte het mij niet om er foto’s van te maken.) Wel heel mooi om te zien zo’n “vallende sterren”.

Hoe was jouw week?
Waar heb jij van kunnen genieten? (De vallende sterren?)

2 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.