Wat een week: Valentijn DIY’s

Afgelopen week liet ik al een aantal leuke Valentijn DIY’s zien. Deze laat ik je in dit weekoverzicht nog eens zien, om je zo alvast inspiratie te geven. Misschien wil jij namelijk wel iets voor Valentijn maken, maar weet je nog niet wat.

Valentijn DIY's

Op maandag liet ik je zien hoe je een Valentijns waterval kaart kunt maken. Natuurlijk kun je met deze waterval kaart techniek ook kaarten in andere leuke thema’s maken. Bijvoorbeeld een verjaardagskaart, geboortekaart of seizoenenkaart.

Verder monteerde ik maandag het geluid voor de video van woensdag en ik typte de tekst voor bij die video.

Ook ging ik weer verder met nieuwe Valentijn DIY’s voor komende week. Hiervoor gebruikte ik rietjes. Voor de DIY die ik dinsdag op nam, had ik zelfs rietjes van 70 cm nodig.

Van de kussende lippen die ik je maandag al in de waterval kaart liet zien, kwam woensdag een video over online.

Die dag ging ik naar de huisarts voor een verwijzing naar B12 Institute. (Wanneer ik hier meer over weet zal ik hier een gezondheidsupdate over schrijven.) Daarna verwerkte ik de foto’s voor de blogpost van vrijdag en typte hier de tekst voor.

Donderdag monteerde ik het beeldmateriaal voor de video van aankomende maandag. Ook maakte ik foto’s voor de DIY van komende woensdag.

En wil je met Valentijn iets lekkers maken, neem dan eens een kijkje bij de blogpost Valentijns cake met hart erin die vrijdag online kwam.

Verder maakte ik een begin aan dit weekoverzicht. Typte ik de tekst voor de video van maandag, sprak deze in en begon alvast met het monteren van het geluid.

Gisteren maakte ik dit weekoverzicht af, monteerde de rest van het geluid voor de video die maandag online komt. En typte ik daar ook de tekst voor. Ook bakte we zelf lekkere pizza.

En vandaag hoop ik aan de slag te kunnen voor de blogpost van komende vrijdag.

Als je al aan Valentijn doet, doe je dan alleen een kaartje?
Of ook iets lekker, iets dat gebruikt kan worden of als decoratie neer gezet kan worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.