Wat een week: Valentijn en carnaval

De week begon nog met een Valentijn DIY’s overzicht. Maar deze DIY’s zijn natuurlijk ook voor andere gelegenheden leuke om te maken. Daarna kwam de eerste DIY voor carnaval. Gevolgd door een lekker typisch carnavals recept.

’s Maandags kwam er een verzameltopic (Morgen is het Valentijnsdag.) met Valentijn DIY’s online. Zo kon je toch nog wat maken dinsdag 14 februari Valentijnsdag.

Op die dag sprak ik de tekst in voor de blogpost van woensdag en filmde ik voor de video van komende week vrijdag.

De tekst die ik op maandag in sprak monteerde ik dinsdag bij de video en typte de tekst voor op mijn blog. ’s Avonds maakte ik nog nonnevotten. Hier maakte ik foto’s van voor de blogpost die vrijdag online is gekomen.

Vervolgens kwam woensdag de eerste carnavals DIY online. Ik liet zien hoe je een clown kunt vouwen. Leuk om met carnaval je huis mee te versieren.

Verder maakte ik foto’s voor de blogpost van komende maandag. Nagellakken met verf! Kan dat? Ik laat het je maandag zien. Daarna verwerkte ik de foto’s voor de blogpost van vrijdag.

Hier typte ik donderdag de tekst bij. En ik begon met het monteren van het beeldmateriaal voor de video van komende vrijdag.

Op vrijdag kwamen de nonnevotten online. Een echt carnaval recept.

Zelf heb ik vrijdag niet veel gedaan, omdat mijn lichaam niet lekker zat. ’s Middags zelfs op de bank gelegen. En ’s avonds toch nog even wat gedaan. Namelijk deze tekst getypt.

En gisteren verwerkte ik de foto’s voor maandag en typte er de tekst bij. Daarna monteerde ik de rest van het beeldmateriaal voor de video van komende vrijdag.

Hier wil ik vandaag de tekst voor in spreken en de blogpost voor woensdag typen.

Maak jij DIY’s voor carnaval?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.