Wat een week: Valentijn met rietjes

Met rietjes leuke DIY’s maken? Ja, dat kan zeker en wel op verschillende manieren. Zo ben ik afgelopen voor Valentijn met rietjes aan de slag geweest. De ene keer vouw en rol je de rietjes, een andere keer is vouwen genoeg, maar je kunt rietjes ook rijgen om er iets moois van te maken.

Deze week liet ik zien dat je voor Valentijn met rietjes ook leuke DIY’s kunt maken. Zoals de rietjes roos die ’s maandags online kwam.

Die dag verwerkte ik de foto’s voor woensdag en typte er de tekst bij.

Op dinsdag maakte ik de foto’s van de DIY voor vrijdag.

Dat je best gemakkelijk een hart van rietjes kunt maken liet ik je in de blogpost van woensdag zien. Hiermee kun je dan een cadeautje of kaart leuk versieren. Of je maakt van meerdere hartjes nog iets moois, zoals een sleutelhanger.

Verder verwerkte ik woensdag de foto’s van de DIY die ik de dag ervoor maakte.

Hier typte ik donderdags de tekst voor. Ook ging ik aan de slag met een DIY voor maandag, maar deze werd niet zoals ik gehoopt had. Dus heb ik besloten een verzamel blogpost maakt over DIY die ik eerder al maakte als extra inspiratie de dag voor Valentijnsdag.

Vrijdag liet ik je zien dat je met rietjes een mooie diamant kun maken, om vervolgens een cadeautje in te verpakken.

Verder moest ik vrijdag naar de tandarts. Gelukkig geen gaatjes. Het uitstapje vraagt alleen wel veel van mijn lichaam. ’s Avonds typte ik deze tekst en monteerde ik de video voor komende woensdag.

Gisteren was er iemand jarig. ’s Middags sprak ik de tekst voor de video van woensdag in en typte ik de blogpost voor maandag. ’s Avonds heb ik het geluid gemonteerd voor de video van woensdag.

En vandaag is het feest van de jarige. Dus ik weet niet of ik vandaag nog wel iets voor mijn blog kan doen.

Ga jij nog gebruik maken van de postnl Valentijns actie “Niet plakken maar smakken”?
(Je mag namelijk sinds gisteren tot en met morgen 17.00 uur je post tot 50 gram gratis versturen door een lippenstift kus op de envelop te doen op de plaats waar normaal een postzegel moet.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.