Wat een week: Verjaardag van oma

Afgelopen week was de verjaardag van oma. Hiervoor verzetten ik mijn fitness, zodat de kans groter was dat ik mee kon. En dat is mij ook gelukt, we hadden er ’s avonds zelfs nog lekker buiten kunnen zitten. Verder ging ik aan de slag met mijn bullet journal en DIY’s voor de winactie.

Afgelopen zondagmiddag kregen we bezoek, waardoor ik niet toe kwam aan mijn bullet journal filmen. Vervolgens bekeek ik mijn planning nog eens en besloot ik deze weer helemaal om te gooien. Wat ik eigenlijk allemaal wilde doen daar is niet genoeg tijd meer voor.

Op maandag ging ik mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna belde ik naar de fitness om deze te verzetten. Zodat de kans dat ik mee naar de verjaardag van oma kon groter zou zijn. Eigenlijk wilde ik deze naar vrijdag verzetten, (Dan had ik de verjaardag van oma voor het fitnessen.) maar die groep was al vol. Uiteindelijk werd het toen de groep van die middag. Dus gingen mam en ik ’s middags naar de fitness. Daarna las ik nog wat tijdschriften. En ’s avonds filmde nog het laatste stukje voor een bullet journal video.

Die nacht werd ik wakker dat ik mij weer niet lekker voelde. (Net als vorige week de nacht nadat ik fitness had.) ’s Ochtends begon ik met het tekenen van een ontwerp voor een DIY. En bedacht ik mij dat ik nog naar de winkel moest, omdat ik misschien niet genoeg materiaal had. Daarom ging ik ’s middag aan de slag met het vouwen van een deel van het verzenddoosje voor de winactie die eraan zit te komen. (Daarvoor gebruikte ik het papier hieronder.) Vervolgens ging ik ’s avonds op de bank liggen en tv kijken.

Woensdagochtend maakte ik het ontwerp voor een DIY af. En ’s middag begon ik met het voorbereiden van een andere DIY. ’s Avonds keek ik vervolgens een film en ging ik nog even aan de slag voor de winactie.

Op donderdag was het eerst weer tijd voor mijn Vitamine B12 injectie. Daarna gingen we nog even naar een winkeltje voor borduurgaren die ik nodig heb voor een DIY.

Vervolgens begon ik ’s middags met een DIY te filmen. Voor het avondeten ruste ik nog even. En na het avondeten maakte ik mij klaar om mee naar de verjaardag van oma te gaan. Daar zaten we gezellig buiten, want het weer was nog prima. De weg terug naar huis was alleen wat minder en thuis ging ik dan ook op de bank liggen. Uiteindelijk pakte ik toch nog paracetamols en ging ik naar bed.

Zoals ik al een beetje vreesde had ik het vrijdag niet lekker zitten. En ook het warme weer vindt mijn lichaam niet bepaald leuk. Het zat er dan ook niet in om met een DIY verder te gaan, daarom begon ik alvast aan dit weekoverzicht. Vervolgens kregen we bezoek. Dus ging ik ’s middags pas verder met dit weekoverzicht terwijl ik een film aan had staan. Ondertussen was ik toen aan het bedenken hoe ik het brievenbuspakketje kan verstevigen. Anders doe ik dat met een stuk van een kartonnendoos, maar dat neemt zoveel ruimte in. Zeker bij een brievenbuspakketje dat maximaal maar 3,2 cm hoog zijn. Uiteindelijk had ik iets bedacht, maar dat moet ik dan eerst nog een keer uitproberen. Vervolgens schetste ik ’s avonds nog wat in mijn bullet journal.

Gisteren maakte ik net als de rest van de week foto’s van de natuur, onder andere van onze “blauweregen” die begint te bloeien.

Vervolgens maakte ik dit weekoverzicht af. Daarnaast hoop ik ‘s middags nog een heel eind te komen met een paar DIY’s. En in de avond weer verder te gaan met het vouwen van het brievenbuspakket doosje.

Vandaag ga ik verder met de DIY’s als ze nog niet af zijn. En daarna kan ik nog aan de slag met andere dingetjes voor de winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.