Wat een week: Verjaardagen

Afgelopen woensdag was mijn zus jarig, toen hebben we gebarbecued. En komende vrijdag is mijn moeder jarig. Deze 2 verjaardagen vieren we vandaag samen. Verder kwam er afgelopen week eindelijk weer een DIY online.

Afgelopen maandag belde ze of ik mijn vitamine B12 injectie eerder kon komen halen. Daarna monteerde ik de video van deze week. Vervolgens typte ik hier de voice over voor.

Op dinsdag sprak ik de voice over voor de video die deze week online kwam in. Vervolgens begon ik dit bij de video te monteren. ’s Avonds kwam er een stel een kitten kopen. Daarna las ik nog een aantal tijdschriften.

Woensdag was mijn zus jarig. Overdag maakte ik de video af die ik eigenlijk voor die dag in de planning had staan. ’s Avonds gingen we barbecueën en we waren net op tijd klaar voordat het ging regenen.

Vervolgens kwam er donderdag eindelijk weer een DIY online. In deze video laat ik zien hoe je een ingescheurde nagel kunt repareren met een theezakje.

Verder kon ik donderdag weer een vitamine B12 injectie halen. Daarna ging ik aan de slag om de video voor komende week te monteren.

Op vrijdag lakte ik mijn nagels opnieuw en repareerde mijn ingescheurde nagel weer. Vervolgens typte ik een blogpost voor komende week. En maakte ik alvast een opzet voor dit weekoverzicht. Daarna keek ik de laatste aflevering van GTST nog eens en ’s avonds de preview. Wie overleeft de brand niet? Dit ga ik natuurlijk niet verklappen voor de genen die maandag pas de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kijken.

En gisteren maakte ik dit weekoverzicht rustig af, terwijl ik ondertussen een serie op Netflix keek. En ik deed voorbereidingen voor een DIY. Maar de DIY uit eindelijk niet kunnen doen omdat ik het lichamelijk niet lekker had zitten. Daarom moest ik ’s avonds nog weer eens extra eten.

Vandaag vieren we 2 verjaardagen, namelijk die van mijn zus en mijn moeder. Afgelopen woensdag was mijn zus al jarig en komende vrijdag is mijn moeder jarig. Dit vieren ze vandaag samen. Daardoor heb ik wel minder tijd om aan de blogposts van komende week te werken. Dus misschien komen deze wat later online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.