Wat een week: Vol inspiratie

Deze week liet ik je zien waar ik mijn inspiratie op doe. Daardoor krijg ik zoveel creatieve ideeën. Hieronder laat ik zien wat ik deze week maakte.

zondag 26 juni weekoverzicht fotocollage

Voor Vaderdag liet ik al 4 x bierviltje zien. De techniek met decoupage lijm legde ik maandag nog een keer uitgebreid uit. Dit is namelijk niet alleen een voor Vaderdag leuk. Je kunt het ook iemand cadeau doen die zijn eigen bedrijf begint. Door het bedrijfslogo op onderzetters te maken. Of als iemand een jubileum viert (50 wordt of zoveel jaar getrouwd is.) om dan onderzetters met een leuke foto erop cadeau geven.

Decoupage lijm weekoverzicht zondag 26 juni

Zelf kan ik veel inspiratie op doen in de tuin. De natuur zit vol met inspiratie. Zoals een rozen knop die uit bloeit tot een roos, net als de magische kubus roos die ik maakte. En ook de vorm van bloemen geeft ideeën. Het gebroken hartje dat open gaat, wat terug komt in het harten doosje. En ga zo maar door.

Inspratie op doen weekoverzicht

Terwijl dit zwanendoosje eigenlijk inpakken is, liet ik toch bij de categorie origami zien. Dankzij het vouwen van de zwanen op de deksel van het doosje. Dat vind ik namelijk echt origami stijl.

zwanendoosje

Voor het inpakken was ik deze keer geïnspireerd door de wc-rol verpakking. Echter was die variant te klein voor het cadeau, dus maakte ik een grotere cocon van dun karton.

cocon

Zoals ik de vorige week al zei in chocolade taart met eiwit, maakte ik 2 halve chocolade taarten. Deze week liet ik de andere helft zien. (Deze chocolade taart met eigeel lijkt wel op een maan of niet?) Zo kan je door 2 taarten in een vorm te maken toch de eitjes helemaal gebruiken. De ene taart heeft alleen het eiwit nodig en de andere vooral eigeel.

Chocolade taart eigeel af met versier lijnen

Vind jij het misschien fijner als ik in thema’s ga werk?
(Week of maand thema?) Of lekker zo van alles wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.