Wat een week: Volgens de nieuwe weekindeling verder

Vanaf komende week ga ik volgens de nieuwe weekindeling aan de slag. Alleen laat ik je vandaag eerst nog weten wat ik de 1ste week van het nieuwe jaar deed.

Het is al even geleden, maar nieuwjaarsdag ben ik ook mee naar oma geweest. Dat vindt ik zelf wel fijn, want zo vaak zie ik oma niet meer sinds mijn gezondheid minder is.

En ’s maandags moest ik ergens anders mijn Vitamine B12 injectie halen. Hier was een Action in de buurt, dus ging ik daar ook meteen even wat spulletjes halen. Aankomende woensdag zal ik in een foto shoplog even laten zien wat ik kocht.

Dinsdag ging ik al aan de slag met de 1ste DIY die volgens de nieuwe weekindeling online komt. Dat is wel even wennen Divers vandaag op maandag.

Omdat de DIY meer tijd in beslag nam dan ik gehoopt had, was ik hier woensdag ook nog mee bezig. Verder kwam woensdag de bekendmaking van de nieuwe weekindeling online.

En kon ik donderdag pas beginnen met het monteren van ruim 3 uur beeld materiaal. Terwijl LiveMovieMaker het film materiaal inladen, filmende ik alvast voor het blog van vrijdag. Daarna ging ik dus aan de slag met monteren wat dus ook een hele klus was.

Hier ging ik vrijdag mee verder en ik typte alvast de tekst om in te spreken. Ook maakte ik deze foto van de lucht die door het vries weer mooi van kleur overloopt.

Op zaterdag sprak ik de tekst in. Verder was hier zaterdag weer een vreemde (Maar mooie rode.) kat bij onze katten. Deze komt de laatste tijd al vaker kijken en lijkt een tamme kat te zijn. Gisteren toen het gesneeuwd en geijzeld had was de kat de hele dag in de buurt. Dus toen ze ’s avonds met de hond wilde gaan wandelen moest ik opletten dat de kat niet achter ze aan liep. En dat ik zelf niet viel door de gladheid. Vervolgens typte ik deze blogpost en begon ik alvast met geluid monteren.

Herken jij deze kat? Laat het dan even weten.

En vandaag moet ik het geluid nog verder afmonteren, de video op uploaden zetten en nog de tekst typen voor op mijn blog bij de video.

Hoe was jouw eerste week van het nieuwjaar?

2 reacties:

    1. Dankje, maar voor mijn gezondheid doe ik met deze nieuwe weekindeling juist even een stapje terug. Hopelijk ga ik het dan gemakkelijker vol kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.