Wat een week: Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen! En dat op 1 april een grapje toch of toch niet. Dus let goed op dat je vandaag niet in de maling wordt genomen. Verder ging ik afgelopen week voor de eerste keer fitnessen. En een paar dagen later ook nog even winkelen. Daar kocht ik onder andere het cadeaupapier die je hieronder op de achtergrond van de afbeelding ziet.

Maandags was het weer tijd voor mijn Vitamine B12 halen. Daarna heb ik het B12 Institute gemaild. ’s Middags ging ik aan de slag met het filmen van DIY’s. Verder zette ik nog een verwerkte video om. Zo kon ik het op de tablet zetten en op deze manier op de tablet de voice over erbij typen. Vervolgens las ik ’s avonds nog een aantal tijdschriften. En er liep hier weer een andere vreemde kater rond.

Dinsdagochtend kon ik een DIY van maandag verder af maken. ’s Middags ging ik fitnessen samen met mijn moeder. Alleen heb ik nog maar een half programma ten opzichte van mijn moeder. De rest van de tijd typte ik een stuk van de voice over voor bij een video. Daarna deden we nog wat boodschappen en ’s avonds deed ik het rustig aan, omdat de fitness best zwaar bleek te zijn geweest.

Ook de dag erna had ik last van mijn lichaam. Zo leek het of ik van binnen trilde en mijn armen en benen leken te prikkelen alsof ze gingen slapen. Hierdoor deed ik het rustig aan en keek ik weer eens naar mijn planning die weer helemaal aangepast moest worden. Verder kwam het laatste van 10 pakketjes van Wish binnen. (Van de spulletjes die ik bij Wish bestelde zal ik nog wel een keer een aparte blogpost maken.) Aan het eind van de ochtend ging ik even op de bank liggen. ’s Middags schetste ik weer wat in mijn bullet journal. Ook net voor het avondeten ging ik weer even op de bank liggen. ’s Avonds kreeg ik last van mijn buik dus deed ik niks meer als op de bank tv kijken.

Op donderdag ging ik weer mijn Vitamine B12 injectie halen. Daarna ging ik met mijn moeder winkelen bij Nellie Snelle en de Action. Zo kocht ik bij Nellie Snelle deze metalen ring (€0,80) Daar was ik naar opzoek, omdat ik een dromenvanger wil gaan maken.

Bij de Action kocht ik onder andere hologramm (cadeau)papier (€0, 85) en transparante folie (€0,49).

Ook kocht ik een eenvoudige puntenslijper (€0,25).

Verder ik kon het natuurlijk niet laten om bij de washi tape (€0,79 per pakje.) te kijken. En ik kocht deze 2 pakjes.

Hierna was ik lichamelijk helemaal op en deed ik de rest van de dag niet mee zo veel. Wel keek ik nog wat op internet rond voor bullet journal ideeën.

Vrijdag had onze hond Bella weer eens een dikke poot, hierdoor liep ze slechter. Gelukkig ging de ontsteking in de loop van de dag open en kon ik deze schoonmaken, waardoor ze weer wat gemakkelijker kon lopen. Overdag deed ik het rustig aan, wat spelletjes op de tablet. Omdat er hier in de buurt overdag een puinbreker aan staat is er constant een geluid en een trilling aanwezig waar mijn lichaam niet zo blij mee is. Verder maakte ik ‘s avonds een begin aan dit weekoverzicht terwijl ik een film keek.

Gisterochtend ging ik verder met het filmen van een DIY. Vervolgens deed ik wat spelletjes op de tablet terwijl de eitjes voor vandaag aan het koken waren. Daarna maakte ik de DIY af en ’s avonds typte ik dit weekoverzicht af.

En vandaag op 1 april valt Pasen. Dus vrolijk Pasen! Misschien dat je nog snel een paasmandje wilt maken, dan heb ik 2 verschillende video’s. Deze mooie origami paasmandje (bloem).

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Of je vlecht een paasmandje van papieren stroken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

En wil je geen chocolade paaseitjes, maar een gekookt eitje leuk presenteren. Dan is het leuk om deze origami paashaas ei houder te maken.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zelf ga ik vandaag  genieten van afbakbroodjes en het verder lekker rustig aan doen. Nog een vrolijk Pasen iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.