Wat een week: Winkelen, vorst en bijkomen

Het was maar goed dat ik voor afgelopen week maar 1 blogpost in de planning had staan. De week was voor mij namelijk druk genoeg. En een nachtje vorst werkt dan ook nog niet echt mee.

wat een week winkelen, vorst en bijkomen

Het was niet meer gelukt om op zondag te filmen en ook op maandag heb ik het rustig aan gedaan. Door 2de paasdag kon ik mijn B12 injectie namelijk pas een dag later halen.

Dus dinsdag pas B12 in plaats van maandag. Verder typte ik dinsdag de blogpost voor woensdag af.

Deze week kwam en namelijk alleen op woensdag een blogpost online met mijn doelen voor mei.

Verder kwam er woensdag een verkoopbord in de tuin te staan. ’s Middags monteerde ik beeldmateriaal dat ik eerder al eens gefilmd had. En uiteindelijk is het mij gelukt om ’s avonds mee naar de verjaardag van oma te gaan.

Die nacht is er hier flink vorst geweest. Dat is buiten ook goed te zien aan planten. Best jammer, wanneer de bloemknoppen op het punt staan om open te gaan.

Op donderdag ging ik met mam bij de Action winkelen voor de winactie. En ’s middags op de bank liggen om bij te komen van 2 keer kort achter elkaar weg gaan.

Zo hield ik mij vrijdag ook rustig en computerde ik wat.

En toch zat het gisteren nog slechter. Vooral de linker helft van mijn lichaam. Van mijn linker arm en hand had ik het meeste last. Mijn hand was ook opgezet. Uiteindelijk ben ik toen ’s middag toch maar op de bank gaan liggen en heb ik een filmpje gekeken. ’s avonds typte ik dit weekoverzicht. Om je zo even op de hoogte te houden. En ik keek de film “Remember Sunday”.

Wat ik vandaag ga doen weet ik dus nog niet. Ik heb zoveel in de planning staan voor de komende maand met betrekking tot de winactie, maar of dat allemaal gaat lukken zal aan mijn gezondheid liggen.

Zijn er bij jouw ook planten die van de vorst geleden hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.