Wat een week: Wish bestelling binnen

Afgelopen week was het carnaval, zelf heb ik geen carnaval gevierd. Maar hierdoor moest ik deze week met mijn Vitamine B12 injecties later halen. Vervolgens kwam op donderdag mijn Wish bestelling binnen. En gingen we op vrijdagavond naar een feest. Waarvan ik daarna even moest bijkomen.

Vorige week zondag lakte ik ook de rest van mijn nagels. Alleen mijn duimnagel roze zag er een beetje raar uit. Eerst had ik zoiets van ik haal de nagellak bij de duimen er weer af, maar toen bedacht ik mij dat ik er nog een Valentijns DIY van kon maken. Een nagel versierde ik dan ook en daar maakte ik stapsgewijs foto’s van.

Op maandag las ik wat tijdschriften en kwam mijn broer even thuis tussen het carnaval vieren in. Zelf verwerkte ik ’s middags de foto’s voor de blogpost van dinsdag. En ’s avonds typte ik de tekst.

Zo kwam er dinsdags toch nog een Valentijns DIY online. Hierin liet ik zien hoe je een Valentijns nagellakpatroon op je nagel kunt maken.

Verder haalde ik dinsdagochtend mijn Vitamine B12 injectie, omdat ze maandag vanwege carnaval gesloten waren. Vervolgens keek ik een film en      ’s avonds stak mijn rechterhand tijdens het kammen van mijn haren weer heel erg. Het leek wel of ik mijn hand weer net gestoten had.

Woensdagochtend lag ik op de bank. ’s Middags belde ik naar het ziekenhuis, omdat ik nog te veel last van mijn hand heb. Dus liet ik een afspraak maken om er toch nog eens naar te laten kijken. Wel kan ik komende woensdag pas bij de specialist terecht. Vervolgens keek ik de serie “The Good Doctor” op de laptop. Net voor het eten ging ik nog even op de bank liggen. En ook ’s avonds keek ik een paar afleveringen van “The Good Doctor” .

Op donderdag maakte ik samen met mijn moeder vogelvetbollen. Vervolgens keek ik weer “The Good Doctor”, tot ik het eerste seizoen helemaal gezien had. Ondertussen kon ik mooi een paar keer even zittend fietsen. Verder belde ’s avonds mijn peet oom met een last minute cadeau idee. Dus plaatste ik nog snel een bestelling die de volgende dag (De dag van het feest.) bezorgd zou worden. En donderdag kwam mijn Wish bestelling binnen. Gewoon 3 weken eerder dan verwacht. Daar bestelde ik voor €3,85 (Verzendkosten inbegrepen.) een diamond painting. Een canvas afbeelding waarvan ik zelf de rozen nog met steentjes moet beplakken. Deze DIY laat ik je nog een keer in een video of  blogpost met foto’s zien. Maar wanneer precies dat licht denk ik een beetje aan hoe snel mijn hand beter is.

De bestelling van de avond ervoor werd vrijdagochtend al bezorgd. Daarna haalde ik mijn Vitamine B12 injectie. Vervolgens begon ik aan dit weekoverzicht. Terwijl ik ook begon met het kijken van een nieuw seizoen van een serie of Netflix. ’s Middags rusten ik even 1 uurtje uit op de bank. Verder pakte ik de cadeautjes nog in en gingen we ’s avonds naar een feest. Daar was het best druk, dus toen we weer thuis waren voelde ik mij niet zo lekker. Ik had last van mijn lichaam en vooral van mijn rechterhand.

Doordat ik ’s nachts nog wakker was geworden, omdat ik het niet lekker had zitten sliep ik gisteren uit. Vervolgens ging ik op de bank liggen en serie kijken. ’s middags keek ik het nieuw seizoen van de serie af terwijl ik dit weekoverzicht af typte. Daarna maakte ik de foto’s voor bij deze blogpost en hielp ik mijn zus nog met een cadeautje inpakken. Verder keek nog rustig een film.

En vandaag ga ik het denk ik nog maar even een dagje rustig aan doen. Dus ik denk wat tijdschriften lezen en film kijken of zo.

2 reacties:

    1. Daar hebben ze allemaal koopjes. Ik heb inmiddels al meer besteld.
      Voor sommige producten betaalde ik zelfs alleen verzendkosten.
      Wel moet je even geduld hebben, want het duurt volgens mij meestal rond 1 maand voor je het binnen krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.