Wat een week: Zelf in beeld

Afgelopen week zijn er geen blogposts online gekomen. In deze tijd was ik druk bezig met voorbereidingen voor de winactie die morgen online komt. Hiervoor maakte ik een video waarbij ik ook zelf in beeld ben.

Gelukkig voelde ik mij afgelopen zondag weer iets lekkerder en maakte ik alvast foto’s voor de shoplog van komende woensdag.

Op maandag filmde ik voor de blogpost van komende vrijdag. Daarna monteerde ik het beeldmateriaal hiervan.

Dinsdags monteerde ik het beeldmateriaal voor een video die ik al eens eerder filmende. Verder typte ik tekst om in te spreken voor de video die ik maandag filmde.

Voor de winactie die morgen online komt nam ik afgelopen woensdag de video op. Vervolgens monteerde ik het beeldmateriaal en voegde ik achtergrondgeluid toe. (Dat vond ik best wel raar om zelf in beeld te zijn.)

Op donderdag sprak ik de tekst in voor de video die ik dinsdag monteerde. En ik typte de blogpost voor de winactie.

De foto’s die ik afgelopen zondag maakte voor shoplog, verkleinde ik vrijdag. Ook typte ik hier de tekst bij. Verder begonnen ik alvast aan dit weekoverzicht. En we kwamen er achter dat er weer een vogelnestje in de muur brievenbus zit. (Gelukkig wordt deze brievenbus al jaren niet meer gebruikt.) het bleek zelfs dat de moedervogel erbij zat. Daar kwam ik achter toen ik  het filmpje terug keek en er deze foto van maakte.

Gister begon de dag weer eens wat minder. Ik kwam gewoon aan het kokhalzen als ik “teveel” bewoog. (Van de berging naar de keuken lopen is dan al een te groot stuk.) Zelfs het uitpakken van brievenbusdozen die ik toegestuurd heb gekregen van Twinpack moest ik aan andere overlaten. Ik ben wel heel blij dat de dozen binnen zijn. Hartelijk bedankt Twinpack. Nu kan ik aan de slag om de spulletjes voor de winactie leuk te gaan verpakken. (Het moet natuurlijk wel in een brievenbusdoos gaan passen.) ’s Middags typte ik dit weekoverzicht af. En
’s avonds begon ik met het monteren van de ingesproken tekst voor de video van vrijdag.

Vandaag hoop ik dat af te krijgen en met handletteren aan de slag te gaan.

Ben je benieuwt naar de winactie?
Houd dan morgen mijn blog en YouTube-kanaal in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.