Wat een week: De eerste kerst DIY

Afgelopen week kwam de eerste kerst DIY van dit jaar online. Deze DIY filmde ik vorige week, maar ook deze week hielt deze DIY mij nog een hele week bezig. Hopelijk gaat dit niet de hele planning voor mijn kerst DIY’s overhoop halen.

Op zondag lukte het mij niet om al te beginnen met het typen van de voice over. Ik kwam zelfs maar halverwege met het monteren van het beeldmateriaal.

Dus moest ik maandag nog de rest van het beeldmateriaal monteren. Ondertussen was het ook weer tijd om mijn vitamine B12 injectie te halen. Verder probeerde ik een onderdeel voor een smikkelblog uit. En ik keek de laatste aflevering van een serie.

Dinsdag begon de dag een beetje hectisch. Eerst moest ik even met Bella onze hond buiten. Vervolgens moest ik iets uitzoeken voor de zorgverzekering. En ik begon alvast met het typen van de tekst voor de voice over. Hier kwam ik alleen niet zo heel ver mee. Zeker toen ik na het avondeten ook nog last van mijn buik kreeg. Uiteindelijk heb ik toen de halve avond op de bank gelegen en niet meer veel gedaan.

Daarom ging ik op woensdag rustig de hele dag verder met het typen van de voice over. Gelukkig had ik ’s avonds de voice over tekst voor bij de eerste kerst DIY video klaar.

Op donderdag begon ik met ¼ deel van de voice over tekst in te spreken. Daarna ging ik alvast aan de slag om dit bij de video te monteren. Vervolgens moest ik even mijn vitamine B12 injectie halen. Toen ik daar van terug kwam ging ik weer verder met het eerste voice over gedeelte monteren. Daarna sprak ik weer ¼ deel van de voice over in. Vervolgens ging ik even onze hond Bella eten geven en de katten buiten. Toen weer verder met het inspreken van het volgende ¼ deel van de voice over. En uiteindelijk sprak ik na het avondeten nog het laatste deel van de voice over in. Daarna keek ik Expeditie Robinson terwijl ik begon aan de blogpost voor bij de video.

Maar het lukte dus niet om de video in te plannen voor vrijdag. Dus ging ik verder met geluid monteren. Dit kreeg ik ook vrijdag niet af. En omdat ik na het avondeten weer last had van mijn buik, ging ik niet verder met geluid monteren. Wel typte ik de blogpost voor bij de video af.

Gisteren moest ik nog hard door werken om het geluid bij de video te monteren. En toen moest de pop-up en twist kerstkaart video nog uploaden. Zo kwam de eerste kerst DIY video pas ’s avonds online. Daarna typte ik nog dit weekoverzicht.

En vandaag wil ik voor een smikkelblog en een DIY aan de slag gaan. Hoever ik hiermee ga komen merk ik vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.