Wat een week: Laatste kans voor de winactie

Morgen is het je laatste kans voor de winactie! Doe je nog niet mee dan kun je nog tot morgen 22 mei tot 23:59 uur aan de winactie meedoen. Afgelopen week liet ik zien hoe ik de cadeautjes ingepakt heb. Ook legde ik nog 2 van de inpak manieren uit.

Laatste kans voor de winactie

Vorige week ben ik druk geweest met alle cadeautje voor de winactie inpakken. En afgelopen maandag liet ik zien welke verschillende inpak manieren ik allemaal gebruikte.

Maandagochtend maakte ik foto’s voor de blogpost van woensdag. ’s Middags ging ik een paar uur op de bank liggen om beetje bij te komen dat ik zondag naar een verjaardag was geweest. Daarna verwerkte ik de foto’s van die ochtend en begon ik met tekst erbij te typen.

Hier ging ik dinsdag mee verder. Daarna begon ik met het monteren en typte van de voice over voor de video van vrijdag.

Op woensdag maakte ik dat af en sprak ik de voice over in. Vervolgens begon ik alvast met de blogtekst voor bij die video. En ’s avonds maakte ik een klein begin met het monteren van de voice over.

Verder kon je woensdag op mijn blog zien hoe je een cadeautje kunt inpakken met schuin gevouwen rand.

Donderdag monteerde ik de rest van het geluid bij de video. En typte ik de tekst af, zodat ik de blogpost voor vrijdag kon inplannen.

Toen kwam online hoe je een doosje met 9 vakken kunt vouwen.

Bij een leuke ingepakte winactie cadeautjes, hoort natuurlijk ook een mooi versierde brievenbusdoos. Hier begon ik op vrijdag mee. Ook maakte ik alvast een begin aan dit weekoverzicht.

Gisteren maakte ik de versiering op een brievenbusdoos af en begon ik al met de 2de. Verder maakte ik foto’s voor een smikkelblog en typte ik de rest van dit weekoverzicht.

En vandaag komt er al bezoek voor mijn verjaardag.

Morgen is trouwens je laatste kans voor de winactie!
Om kans te maken op een pakketje laat je een reactie achter bij de blogpost     winactie suzancreatiefdivers.nl bestaat 1 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.