Wat een week: Later online

Afgelopen week waren er weer een keer meer blogposts. Wel koste dit mij veel energie, maar het was ook veel werk. Hierdoor kwamen de 2 DIY’s allebei later online dan de eigenlijke postdagen.

Op zondag kreeg ik de voice over niet helemaal getypt, dus maakte ik dit maandag af. Vervolgens was het weer tijd voor de 1ste vitamine B12 injectie van de week. Daarna sprak ik de voice over in.

Deze monteerde ik dinsdag bij de video en ik typte de blogpost. Vervolgens plande ik de blogpost en de video layered stamps flamingo voor ’s avonds in.

Daarna ging ik aan de slag met het typen van de blogpost voor woensdag.

Op woensdag maakte ik de blogpost over doelen voor oktober af. Deze plande ik weer in voor ’s avonds.

Verder monteerde ik woensdag het beeldmateriaal voor de video die voor vrijdag in de planning stond.

Dit maakte ik donderdag af. Daarna was het tijd voor mijn 2de vitamine B12 injectie van de week. En ik begon alvast met het typen van de voice over voor bij de video. Omdat ik dit niet afkreeg was het voor mij al duidelijk dat ook deze blogpost een dagje later online ging komen.

Vrijdags typte ik de voice over af en sprak ik deze in. Verder pakte ik een cadeautje in. Hiervoor vouwde ik deze diamant vormige doos die van de binnenkant de vorm van een hart heeft.

Verder begon ik alvast met de blogpost voor bij de video. Die dus toch pas later online ging komen.

Gisteren maakte ik de blogpost af en typte ik dit weekoverzicht globaal. Daarna begon ik de voice over bij de video te monteren. Ondertussen kwam er een kennis pap ergens mee helpen en hij had zijn dochtertjes mee genomen. Hier ben ik toen mee gaan knutselen. Vervolgens maakte ik de video nog af, zodat deze ’s nachts kon uploaden.

Vanmorgen plande ik de video samen met de blogpost in. Zo kwam de video layered stamps cactus een paar dagen later online dan eigenlijk mijn bedoeling was.

Vervolgens kon ik pas dit weekoverzicht af maken, waardoor deze vandaag ook wat later online staat. Verder wil ik vandaag nog aan de slag gaan met de video’s voor komende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.