Wat een week: De lente begint

De astronomische lente begint morgen. Maar afgelopen week liet ik al een leuke lente DIY zien. Zo kun je de lente alvast in huis halen. Ook liet ik zien hoe je zelf een lekkere lente snack kunt maken.

De lente begint

Op maandag begon ik met het monteren van het geluid voor de video die woensdag online kwam. ’s Middag ging ik weer mijn B12 injectie halen. En daarna ging ik weer verder met het filmen voor komende maandag.

Dinsdag ging ik verder met het geluid monteren voor video van de dag erna. Ook typte ik de blogtekst hiervoor.

De blogpost plande ik ’s morgens nog in. Om 10 uur stond vervolgens online hoe je zelf een narcis kunt maken. Leuk om het hiermee in huis gezellig te maken nu de lente begint.

Daarnaast typte ik woensdag de tekst voor de blogpost van vrijdag af.

Donderdag begon ik met het monteren van het beeldmateriaal voor komende week.

Bij het smikkelblog op vrijdag liet ik zien hoe je zelf een loempia kunt maken.

Ook ging ik weer aan de slag met het monteren van de video voor komende week. Verder besloot ik om bij de video die voor maandag in de planning staat, een keer geen gesproken tekst te doen. Dit in de hoop de video nog op tijd af te krijgen. (Het kan even goed zijn dat de video toch dinsdag pas online komt.)

Gisteren typte ik dit weekoverzicht af. ’s Middags ruimde ik mijn slaapkamer op. En in de avond begon ik met tekst typen in de video.

En vandaag is het een beetje feest, want mijn ouders zijn vandaag 30 jaar getrouwd. Dus lekker taart eten en het verder rustig aan proberen te doen.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.