Wat een week: Een luchtballon en nieuwe schoenen

Afgelopen week werd er een luchtballon bij ons in de wei opgelaten. Verder had ik contact met het B12 Institute over mijn recept. Ging ik naar de winkel voor schoenen. En had mijn lichaam nog veel rust nodig om bij te komen van de afspraak die we vorige week hadden bij het B12 Institute in Rotterdam.

Wat een week: Een luchtballon en nieuwe schoenen

Maandagavond werd er een luchtballon bij ons in de wei opgelaten. Dat maak je natuurlijk niet zo vaak mee dus maakte ik er een video van.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Op dinsdag deed ik het weer wat rustiger aan buiten het verzorgen van de kittens door. Ik probeerde nog wel even om aan een blogpost te werken, maar dit lukte niet echt.

Gelukkig kon ik woensdagochtend naar de acupunctuur voor een Tuina behandeling. Toen ik daarvan thuis kwam ging ik even op de bank liggen.       En ’s middags ging ik naar een schoenwinkel voor nieuwe schoenen.

Donderdags informeerde ik of de huisarts al akkoord is met mijn behandeling. Maar toen kreeg ik te horen dat mijn recept en uitvoeringsverzoek niet in orde waren, dus mailde en belde ik met het B12 Institute. Even later kreeg ik een nieuw recept en uitvoeringsverzoek toe gemaild dat wel compleet ingevuld is. Nu wil de huisarts alleen nog contact met de arts voordat ze mij volgens dit recept gaan behandelen. Dit is donderdag niet meer gelukt en vrijdag was de huisarts niet aanwezig. Afgelopen week heb ik dus nog geen 2 Vitamine B12 injecties. Hopelijk komende week wel.

Vervolgens typte ik op vrijdag de blogpost die eigenlijk al in de planning stond voor woensdag. Deze plande ik in voor zaterdag.

Zo kwam gisteren de blogpost Woensdag mag dag Doelen voor juli een beetje later dan normaal online. Verder typte ik dit weekoverzicht tussen het verzorgen van de kittens door.

Vandaag hoop ik foto’s van de kittens te maken, zodat ik de kittens op internet te koop kan aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.